момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.169
Da, mada prestanu ako ih dovoljno dugo kuliras, samo sto vecina ljudi popizdi posle drugog i po vriskaova djeca poludjese jebemimroditelje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, mada prestanu ako ih dovoljno dugo kuliras, samo sto vecina ljudi popizdi posle drugog i po vriskaova djeca poludjese jebemimroditelje
toliko energije u tako malim bicima, srusice mi luster a bas je lep i velikiDa, mada prestanu ako ih dovoljno dugo kuliras, samo sto vecina ljudi popizdi posle drugog i po vriska
Da u prve tri, cetri godine ih treba oboriti (zatvariti u obor)toliko energije u tako malim bicima, srusice mi luster a bas je lep i veliki
Da, ali nisam stvarnoma jok, midnight mass
Still nothingKvadrati.
da, zgodna stvar su bili oni obori po maksiju i tako malo vecim marketima. nego sad korona, pa ne rade oboriDa u prve tri, cetri godine ih treba oboriti (zatvariti u obor)
A sto bi kulirala, ako se ja dobro razumem u kineski, to je top stvar, mislis da nece dati rezultata?pa to sam treba da odlucis, ja cu najverovatnije da iskuliram jer moj referendy je 3.aprila

pa kulirala bih jer ne mogu da provalim kakva im je to igranka sa tim izmenama u oblasti pravosudja.A sto bi kulirala, ako se ja dobro razumem u kineski, to je top stvar, mislis da nece dati rezultata?
E,ti uvek pobedis kada pises![]()
аввввввввввввввв :цриесинпроуд:Da, ali nisam stvarno
puca te ocinski instinktJa ne znqm sta ce od ovog malog da ispadne, prepametan je ne samo za svoje godine nego i za moje, nekad me anksio uhvati kad treba da mu odgovorim.
Da, moj plan u mladosti je bio da glasam Ne, ali više ne učestvujem u YU političkom životupa kulirala bih jer ne mogu da provalim kakva im je to igranka sa tim izmenama u oblasti pravosudja.
da, tehnicki su neke izmene na bolje, ali oni su vec sad postavili sve tuzioce i to je tako narednih 4 ili 5 godina.
a djuka da mi zastupa opciju ne, i misa vacic i tako ti likovi - neka hvala, preskocicu tu igranku.
brutalnopuca te ocinski instinkt
Pa onda je i za moje, aj mi ga prodajte u belo roblje da misli za mene?Ja ne znqm sta ce od ovog malog da ispadne, prepametan je ne samo za svoje godine nego i za moje, nekad me anksio uhvati kad treba da mu odgovorim.
Nisam znao ni da to postojipuca te ocinski instinkt
pa i ne postoji ahahahahsNisam znao ni da to postoji
Al me roustova sadpa i ne postoji ahahahahs
Ja se budala napalio, reko to njih sigurno EU tera na to, da sudstvo postane nezavisno...Znaci, corak. Poslusacu jos Stugija,ako i on kaze isto, domoga i oni i refyshkapa kulirala bih jer ne mogu da provalim kakva im je to igranka sa tim izmenama u oblasti pravosudja.
da, tehnicki su neke izmene na bolje, ali oni su vec sad postavili sve tuzioce i to je tako narednih 4 ili 5 godina.
a djuka da mi zastupa opciju ne, i misa vacic i tako ti likovi - neka hvala, preskocicu tu igranku.
pa sudstvo i treba da je nezavisno ali to ti je sa sudovima isto kao sa jednorozima - postoje, ali ih niko nije videoJa se budala napalio, reko to njih sigurno EU tera na to, da sudstvo postane nezavisno...Znaci, corak. Poslusacu jos Stugija,ako i on kaze isto, domoga i oni i refyshka
Nema vise pomoci ni od EU, autosoveni smo ti oslonjeni sami na sebe, juesej i u svoje kljuesejJa se budala napalio, reko to njih sigurno EU tera na to, da sudstvo postane nezavisno...Znaci, corak. Poslusacu jos Stugija,ako i on kaze isto, domoga i oni i refyshka
samo to je i dobroMnogo mi se svidja ambijent u midnight mass, mno go
o, daSirov losos, jesti?