Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto bi kulirala, ako se ja dobro razumem u kineski, to je top stvar, mislis da nece dati rezultata?
E,ti uvek pobedis kada pises :)
pa kulirala bih jer ne mogu da provalim kakva im je to igranka sa tim izmenama u oblasti pravosudja.
da, tehnicki su neke izmene na bolje, ali oni su vec sad postavili sve tuzioce i to je tako narednih 4 ili 5 godina.
a djuka da mi zastupa opciju ne, i misa vacic i tako ti likovi - neka hvala, preskocicu tu igranku.

pa kulirala bih jer ne mogu da provalim kakva im je to igranka sa tim izmenama u oblasti pravosudja.
da, tehnicki su neke izmene na bolje, ali oni su vec sad postavili sve tuzioce i to je tako narednih 4 ili 5 godina.
a djuka da mi zastupa opciju ne, i misa vacic i tako ti likovi - neka hvala, preskocicu tu igranku.
Da, moj plan u mladosti je bio da glasam Ne, ali više ne učestvujem u YU političkom životu

puca te ocinski instinkt
brutalno
oh my god wtf GIF by X Factor Global

Ja se budala napalio, reko to njih sigurno EU tera na to, da sudstvo postane nezavisno...Znaci, corak. Poslusacu jos Stugija,ako i on kaze isto, domoga i oni i refyshka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back