Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
ne anticipiraj dobrotu!!Pa trenutno, mada uvece to krece uglavnom, tako da ima jos vremena da postanem dobar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne anticipiraj dobrotu!!Pa trenutno, mada uvece to krece uglavnom, tako da ima jos vremena da postanem dobar
slusam "The 48 rules of Power"Pa trenutno, mada uvece to krece uglavnom, tako da ima jos vremena da postanem dobar
Izgleda neki model za brend Sarah Pacini, ali ne znam kojito je ona stavila da bi se dopala Benedikti......
pa momo smarac, njemu to predugo njanjaALO ako hoćete da budete zli gledajte Succession
Pa u budućnosti će biti još dužepa momo smarac, njemu to predugo njanja
upravo, tako da je bolje da uhvati zalet na vreme, svakako ce je gledatiPa u budućnosti će biti još duže
Harden povezao dvije dobre utakmice i sad je najvažnije da nastavi u tom ritmu!
Psi faktor, što je to dobro bilo!
Hvala, daj neki motivacioni govor o benefitima zlokobnosti, a da nije Ajn Rendto je ona stavila da bi se dopala Benedikti......
slusam "The 48 rules of Power"
vec osecam da sam danas gori covek nego juce
preporucujem ako zelis da budes zao
bila bi fora da je XIIXII
Који оно беше филм са ванземаљцима кад се испостави да их можеш убити хеад н схоулдерс шампоном?Да, тотална Екстрица. Мислим да је Фејк Скали била Југословенка.
Иначе била је моћна и серија "Први Талас" о неким ванземаљцима који су хтели да покоре земљу а хтео је да их заустави неки преко Нострадамуса или тако нешто шашаво.
Nzm, ti pratis sutanje lopteКо је тај?
Ја навијам за Фиорентину!
![]()
Да, тотална Екстрица. Мислим да је Фејк Скали била Југословенка.
Иначе била је моћна и серија "Први Талас" о неким ванземаљцима који су хтели да покоре земљу а хтео је да их заустави неки преко Нострадамуса или тако нешто шашаво.
zbog avatara pomislim da si momaUskoro ti idem na Vožnju 2
51% benzina u tanku, we're good
Kad Rados Bajic snimi film po toj seriji u trajanju od sat i pol, mozda i pogledampa momo smarac, njemu to predugo njanja
Sad ću ja to da promenim u prostitutkuzbog avatara pomislim da si moma
Sto? Ova knjiga nije losa.....a upravo je o tomeHvala, daj neki motivacioni govor o benefitima zlokobnosti, a
Који оно беше филм са ванземаљцима кад се испостави да их можеш убити хеад н схоулдерс шампоном?
Мислим да глуми Џулијен Мур
Inace, cuo sam da je fudbal grupni sport i da se uglavnom navija za timove a ne za pojedince, treba se raspitati
meni se to gleda ali ne vidim nigde za DZALO ako hoćete da budete zli gledajte Succession
ne vidim nigde za DZ