Xixi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Harden povezao dvije dobre utakmice i sad je najvažnije da nastavi u tom ritmu!

Ко је тај?

Ја навијам за Фиорентину!

firenzano-italien-januar-2016-dusan-vlahovic-von-acf-fiorentina-feiert-mit-nicolas-gonzaleznach-dem-tor-von-1-0-wahrend-des-italien-cup-fussballspiels-zwischen-acf-fiorentina-und-cosenza-calcio-im-artemio-franchi-stadion-in-florenz-italien-13-august-2021-foto-andrea-staccioliinsidefoto-kredit-insidefoto-srlalamy-live-news-2gdj4p1.jpg

Psi faktor, što je to dobro bilo!

Да, тотална Екстрица. Мислим да је Фејк Скали била Југословенка.

Иначе била је моћна и серија "Први Талас" о неким ванземаљцима који су хтели да покоре земљу а хтео је да их заустави неки преко Нострадамуса или тако нешто шашаво.

Иначе била је моћна и серија "Први Талас" о неким ванземаљцима који су хтели да покоре земљу а хтео је да их заустави неки преко Нострадамуса или тако нешто шашаво.
Који оно беше филм са ванземаљцима кад се испостави да их можеш убити хеад н схоулдерс шампоном?
Мислим да глуми Џулијен Мур

Ко је тај?

Ја навијам за Фиорентину!

firenzano-italien-januar-2016-dusan-vlahovic-von-acf-fiorentina-feiert-mit-nicolas-gonzaleznach-dem-tor-von-1-0-wahrend-des-italien-cup-fussballspiels-zwischen-acf-fiorentina-und-cosenza-calcio-im-artemio-franchi-stadion-in-florenz-italien-13-august-2021-foto-andrea-staccioliinsidefoto-kredit-insidefoto-srlalamy-live-news-2gdj4p1.jpg

Nzm, ti pratis sutanje lopte

Који оно беше филм са ванземаљцима кад се испостави да их можеш убити хеад н схоулдерс шампоном?
Мислим да глуми Џулијен Мур

Знам за филм "Знаци" од М. Најт Шалина где их убија вода, ту глуме Хоакин Џокер Финикс и Мел Битанга Гибсон. Већина људи мрзи тај филм али мени је некако мистичан и лепо снимљен.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back