XIII beogradska gimnazija

• Začetnik teme Začetnik teme gost XXX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ima li nekog iz XIII gimnazije? Cula sam da su se neki profesori penzionisali, da ima dosta novih, kakvo je stanje? Ima li nekih sekcija, dodatnih aktivnosti i slicno? Kakvo je drustvo?
cao, ja idem u xiii gimnaziju, u drustveni smer i ne znam sta da ti kazem. drustvo je raznovrsno, imas propale esteticare i goticare koji trce na odmorima da puse, imas strebercine koje ne vide dalje od knjige i imas slojeve one normalne dece. sto se tice prirodnih nauka o profesoru fizike necu ni da pricam. taj covek je toliko nepravedan, nista ne objasnjava, vise od polovine odeljenja ima keceve ( u odeljenju nas je vise od 30) i nista ne radi povodom toga. matematiku mi predaje teska ****** ali dobro sta je tu je svakako sam drustveni smer. od kriticnijih profesora imas jos istoricarku ( nevidjeno iritantna zena) i naravno INFORMATICARA (secerovski). opet kazem
ti, gimnazija ti da sirok spektar znanja ali spremi se za dnevne torture ako hoces da je upises… latinski ako ti zapadne ljilja ucis kao srpski, matematiku cak i u drustvenom ucis kao da si prirodni… plus nastavnici su teska ****** jer obozavaju da ponizavaju ucenike, sta god im
kazes upisuju te itd… decija prava su u ovoj skoli malo vise zanemarena ://

Poslednja izmena od moderatora:

Back