Lamborghini
Ističe se
- Poruka
- 2.920
Mmmm...stracatela....njam,njam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..ma ne..nego nam je bilo isuvise nice dok nisi bila tu...mislite nisam tu,pa necu da vidim?...
Ti idi da se pregledaš... To ti nije zdravo...AnaBg:):Ja ne volim sladoled,ni slatkise uospte...

Znam, znam... Mmmmmmmmm, sećaš se straćatle iz one Gelaterie kod Mamuta... Fantazija...Lamborghini:Mmmm...stracatela....njam,njam....
Ti si tt... Ti... Ti si ttt.... TI SI!?!?! TI SI TUUU!?!?!?!?!?Sofika:Znam, znam... Mmmmmmmmm, sećaš se straćatle iz one Gelaterie kod Mamuta... Fantazija...

Poslednja aktivnost: Danas 12:09 .... I nije doshao... Svashta...Ben_Adam:Stvarno bre, shta je sa Draganom... yuuyuyuuyuy---
Aha,kako se ne bih secala...Idemo obavezno opet na sladoled tamo, kad se vratimo sa nasih odmora pred pocetak nove skolske...Vazi?Sofika:Znam, znam... Mmmmmmmmm, sećaš se straćatle iz one Gelaterie kod Mamuta... Fantazija...

...ne bre krech...slaaadoooleeeed..To onaj sladoled sto ga lopatom sipaju,narucis dve kugle i crkenes