Xiaomi 29.03. 2021 zvanicno predstavio novi flagship model Mi 11 Ultra

Poruka
4.648
Када се упореди хардвер телефона, не знам? Један има ово, други оно...а цена је ту?
Иако сам корисник бренда Xiaomi, лично не видим зашто им је потребно да улазе у овај сегмент телефона? Да се докажу, ок али шта даље? Изградили су име на одличним телефонима за пристојне паре и сад су им апетити порасли.
Не знам али све ме некако подсећа за пропалу компанију LeEco која је такође понудила телефоне изузетног квалитета по пристојној цени. Онда су им порасли апетити, улетели у друге пројекте и данас их нема.
Да ли је Xiaomi-u ово потребно или не, одлучиће њихови менаџери.
Бојим се да ће овај уплив у већи ценовни ранг повући за собом све њихове моделе а онда ће им опасти продаја.
Ок, има ту још компанија које су у понуду убацили одличне телефоне за прихватљиву цену, попут Realme.
Никада не би за телефон дао велике паре јер ми је то апсолутно бесмислено.

Када се упореди хардвер телефона, не знам? Један има ово, други оно...а цена је ту?
Иако сам корисник бренда Xiaomi, лично не видим зашто им је потребно да улазе у овај сегмент телефона? Да се докажу, ок али шта даље? Изградили су име на одличним телефонима за пристојне паре и сад су им апетити порасли.
Не знам али све ме некако подсећа за пропалу компанију LeEco која је такође понудила телефоне изузетног квалитета по пристојној цени. Онда су им порасли апетити, улетели у друге пројекте и данас их нема.
Бојим се да ће овај уплив у већи ценовни ранг повући за собом све њихове моделе а онда ће им опасти продаја.
Ок, има ту још компанија које су у понуду убацили одличне телефоне за прихватљиву цену, попут Realme.
Neminovno je to što rade jer verovatno smatraju da su sad kao etablirani brend pa pucaju na segment od kojeg najveću zaradu na uloženo po komadu imaju.

Pre dosta godina i Samsung i LG su bili leve korejske firme za koje se malo znalo i koje su iz tog razloga proizvode nudile po vrlo pristupačnim cenama u odnosu na evropske.

Направити врхунски телефон није проблем, проблем је како купце тог ценовног ранга преорјентисати на Xiaomi?
Сведоци смо гашења производње телефона некада врхунског произвођача LG-a. Сећам се када сам купио G2, телефон је био испред времена.
Ко седећа некадашње Нокије а не овог само имена?
Али добро, апетити су им порасли па да видимо да ли ће успети у том рангу?

<Mislim da Xiaomi posluje slicno kao firme-Olyumpus, Sony, Fuji...Npr mi ih znamo po-foto-aparatima, Sony po TV ali realno-oni zive najvise od skroz neke druge proizvodnje-Olympus pravi astronomsku i medicnisku opremu, Sony takodje neku slicnu specificnu opremu a ovo po cemu ih mi znao im je-eksperiment, sporadicno...Tako i Xiaomi, u osnovi softverska firma pravi-smart opremu za domacinstva, televizore, el. trotinete, zvucnike, ma sve zivo. I dosta sam interesantih stvari cuo bas za njih kao firmu da imaju specifican odnos i prema zaposlenima i prema klijentima. A za telefon-kupio u novembru Redmi Note 9 Pro-pa mi ne treba telefon. Da nisam SAD bih kupio Mi 11 Lite 5 G-manji, lagan telefon, a mocnim procesorom, ma sve zivo...za oko 400 evra ioli malo manje. Ili Redmi Note 10 Pro...Ili samo 10. Ma imaju ponudu boli glava.

У Русији су изузетно популарни и нису скупи. Ја сам скоро купио Poco X3Pro 8/256 за 200€. Пре тога сам користио Poco f1 a пре њега rn5. Сем тога имам и њихов ТВ 4S55", Рутер, бт звучник.
За уложен новац дају одличан квалитет.
Никада ни један проблем нисам имао и оно што је најважније, у Русији имају добру подршку.
Иначе, никада за телефон не би дао више од 300-350€. За мене је то бесмислено бацање новца.

Back