www.hocu da se udam.com

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol: e imala sam ja jendu koleginicu sa faksa....obletali je muskarci a ona nis posebno....prosek...i ja ti se latih proucavanja...tajna je bila u tome da je delovala dostupna, obicna, blaga, laka za rukovanje....i muskarci su se pored nje osecali kao supermeni....:manikir:

hahah mozda mislimo na istu...

imala ja jednu koleginicu, koja nije delovala blago, nego je delovala kao da bi sa svakim u krevet...da li je isla ne znam..ali znam da i sad tako deluje na poslu..i da joj je od velike pomoci...:mrgreen:

:lol:
fala, fala
e, ja sam se dogovarala sa svojom drugaricom, da cemo na kraju zivota da zivimo zajedno - ko ima decu, saceka da deca odrastu... i onda napravimo koloniju - isklucivo zensku, gde kao hranimo pilice i citamo poeziju i turpijamo nokte... a muzevi, ako se u medjuvremenu ne zamrzimo, da zive u selu/ koloniji pored... i samo jednom mesecno (pun mesec?) da se napravi zurka gde se svi sretnu (muzevi i zene) :lol:

fala, fala
e, ja sam se dogovarala sa svojom drugaricom, da cemo na kraju zivota da zivimo zajedno - ko ima decu, saceka da deca odrastu... i onda napravimo koloniju - isklucivo zensku, gde kao hranimo pilice i citamo poeziju i turpijamo nokte... a muzevi, ako se u medjuvremenu ne zamrzimo, da zive u selu/ koloniji pored... i samo jednom mesecno (pun mesec?) da se napravi zurka gde se svi sretnu (muzevi i zene) :lol:

gerijatrijski sfinger part....lepo zvuci :per:

fala, fala

hahahahaha
:D

definitvno ste odlepile....onoliko broj žena muke muče da se razvedu, a ove bi
da se udaju.......koji će vam đavo udaja, ako se volite...možete i tako da budete
zajedno...papir vam nije garant za sreću...a ako nema ljubav zalud vam svi
papiri i potpisi ovoga sveta.....te prema tome pamet u glavu....i dobro razmislite....:ok:

za razvod treba malo para i slobodno popodne , a za dobru udaju da ulovite lepog mladog bogatog i glupog , mnogop se teže udati

sad bas razmisljam... koliko bih uspeha imala kada bih se na taj sajt za udaju prijavila sa istinitim podacima:
37 godina
manji visak kilograma
pijem zestoka pica i pusim
ne volim kucne poslove
nemam vozacku dozvolu
mrzim fudbal
ne nosim seksi garderobu
imam malu platu
nemam ustedjevinu

sta mislite, je l bi neko zagrizao?
:mrgreen:

Ae ne izmišljaj, svi znamo da takve žene ne postoje... :lol: :lol:

Ti si forumašica, znači da si savršena :lol: Majku mu, moram da podsećam stalno :lol:

fala, fala

sve sve al sto jednom mesecno zurka :lol: i ko ce da vam kolje pilice... ili cete da ih hranite dok ne puknu od debljine pufff.... :lol::lol:

Back