oazra
Primećen član
- Poruka
- 598
Ja mislim da ti pogresno mislis.
To misli Dementijeva a ne Awa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da ti pogresno mislis.
Novak igra veceras oko 2:30h, a Jelena sutra uoko 20h!
Bas sam gledao snimak meca Serena vs. venus! Znaci,odlican tenis,Venus je mogla u 100 pokusaja da zezne sestru,al joj nije uspelo..Zto je Serena i pobedila,svakakko ne nezasluzeno-manje je gresila,a Boga mi,trcala je kao Usein Bolt povremeno! Odlican tenis,ponekad mi se cini da ga vredi gledati![]()
To misli Dementijeva a ne Awa
Dali ovde ima fanova Kuznetsove?]
Ja sam veliki!!!! navijas JJ vidite i po niku![]()
Mislis na Anu, posto ni ja je nevolim.
Jedno pitanje: Nadal je vise defanzivan igrac, takodje i jelena oboje se bore do zadnjeg daha, i sve stizu. Zasto onda njega volis a nju ne. Ako mislis na povrede seti se da 2007 nije imala skoro ni jednu, ove godine jednostavno platila cenu previse turnira.
Dali ovde ima fanova Kuznetsove?]
Ja sam veliki!!!! navijas JJ vidite i po niku![]()

ne, rekao si samo ovo sto je boldovano.Mislis na Anu, posto ni ja je nevolim.
Jedno pitanje: Nadal je vise defanzivan igrac, takodje i jelena oboje se bore do zadnjeg daha, i sve stizu. Zasto onda njega volis a nju ne. Ako mislis na povrede seti se da 2007 nije imala skoro ni jednu, ove godine jednostavno platila cenu previse turnira.
al' nije ni bitno... 

ne, rekao si samo ovo sto je boldovano. al' nije ni bitno...
@nordic
skroz si u pravu si za rafu i jj...
mislim da je i jj svesna svega ovoga... vec je ona malo poradila na tome (i drago mi je da to pocinje dobro da se vidi a posto sam se vec uplasio da se zakopala u jednu tacku), a nadam se da ce i jos malo (vise).... ima potencijala da bude jos dosta bolja od ovoga...![]()