WTA

daj Boze da bude finale Jankovic Safina jer njih dve to apsolutno zasluzuju jer pruzaju najbolje igre na US openu,dobro je sto je ispala jedan amerikanka jos da ispadne ova druga sestra

najbolji tenis igraju one dve koje udju u to finale a koje su to cemo tek da vidimo

jako mi je drago sto je prva sestra ispala zasluzeno i bas bi voleo da ispadne i druga

najbolji tenis igraju one dve koje udju u to finale a koje su to cemo tek da vidimo

jako mi je drago sto je prva sestra ispala zasluzeno i bas bi voleo da ispadne i druga

ali ti si rekao da jelena i Dinara pruzaju najbolje partije ove godine na turniru .. onda te ja pitam sta cemo sa Serenom koja protivnicama deli sacicu gemova u svakom mecu a ti se prebacujes na to da ce dve najbolje igrati u funalu

verovatno si putovao kroz vreme i gledao 1/2 u kojem su ispale one koje si ti zeleo da vidis van turnira :think:

nemoj misliti da te provociram,sjajno sam raspolozen da bih radio tako nesto,ali mi ipak nije jasno

Samo neka Serena pobedi Safinu. U tom slucaju nemam nikakvih briga jer znam da ce Serena motivisati JJ da odigra najbolje sto moze. Inace u dosadasnjim susretima je 3:3, ove godine 1:1 - pobeda JJ na AO i poraz u finalu Majamija.

Jel ste videli pred kraj meca Serena-Venus kada se ova Serena bacila pa izletela ******.Kolika je sunce ti zarko.Za GangBang. To samo konj moze da opsluzi. A ima noge ko stubove ..tako jake i debele noge nema cak ni jedan teniser

'Mislim da je Jelena Janković trenutno najbolja teniserka na svetu. Igra odlično i favorit je za osvajanje trofeja na US openu' - velikodušna je bila Dementijeva

24h

Jel ste videli pred kraj meca Serena-Venus kada se ova Serena bacila pa izletela ******.Kolika je sunce ti zarko.Za GangBang. To samo konj moze da opsluzi. A ima noge ko stubove ..tako jake i debele noge nema cak ni jedan teniser

Kad vec to pominjes - ne znam da li je jos neko primetio da su napisali prilikom predstavljanja da je Venus teza od Serene. 72:70 kg ne mogu da se nacudim kako je moguce da je neko tezi od Serene. Mora da je neka greska...

Bas sam gledao snimak meca Serena vs. venus! Znaci,odlican tenis,Venus je mogla u 100 pokusaja da zezne sestru,al joj nije uspelo..Zto je Serena i pobedila,svakakko ne nezasluzeno-manje je gresila,a Boga mi,trcala je kao Usein Bolt povremeno! Odlican tenis,ponekad mi se cini da ga vredi gledati :D

Back