WTA

Ana jeste izgubila sopstvenom krivicom, ali mi je neverovatno da mozete tako da pricate o njoj. Ipak, siguran sam da je mnogo vise onih koji ce je u buducnosti podrzavati. I to je najbitnije... Bice jos pehara i pobeda!!!

pa sooper drago mi je da ce se neko radovati i njenim pobedama,ali trenutno mene zanima samo Jelena.....

a i sestre Vilijams su donele zlato u dublu na Olimpijadi.Ma nije bitno, nije morala da donese medalju, ali ona nije pokazala ni zelju da igra za Srbiju.zasto je u startu odbila da igra dubl sa Jecom na Olimpijadi?
kao zeli da se koncentrise za singl.ma dajjjj

Mozda nece uraditi ono sto su uradile sestre Williams, ali jesu uradile nesto sto nijedan drugi sportista vec dugo ne radi kod nas...Pobedjivale su. I sada kada im krene lose, vise ne valjaju. Istu stvar su doziveli i vaterpolisti. To je sramota nacije, oni mogu da budu ponosni na sebe.

a i sestre Vilijams su donele zlato u dublu na Olimpijadi.Ma nije bitno, nije morala da donese medalju, ali ona nije pokazala ni zelju da igra za Srbiju.zasto je u startu odbila da igra dubl sa Jecom na Olimpijadi?
kao zeli da se koncentrise za singl.ma dajjjj

a mislis da njih dve zele da igraju nesto zajedno??

sedim na moru i citam zurnal.. jankovic objasnjava kako vise ne moze izdrzati vise od dva seta protiv novih mladih igracica i pitaju je za dubl (blizila se Olimpijada)

ona kaze ''Ne znam,ima vremena,videcemo''... komentator "ali Jelena parovi se vec prave''.. ''E u tom slucaju necemo igrati dubl zajedno :lol:''

a zasto ti ne odgovoris na moje pitanje? ako joj je toliko stalo do Srbije zasto nije htela da igra dubl?mislim smesno je malo, imamo dve prve teniserke na svetu, i na kraju nijedna medalja , ni u singlu ni u dublu.Odmah da se ogradim, Jeci ne zameram nista!

Mozda nece uraditi ono sto su uradile sestre Williams, ali jesu uradile nesto sto nijedan drugi sportista vec dugo ne radi kod nas...Pobedjivale su. I sada kada im krene lose, vise ne valjaju. Istu stvar su doziveli i vaterpolisti. To je sramota nacije, oni mogu da budu ponosni na sebe.

znas kako ja kad za nekog navijam ja navijam i kad pobedjuje i kad gubi ne samo u tenisu nego u svim sportovima koje pratim,jer znam da je i poraz sastavni deo toga....

Otkud ti znas da je Ana odbila??? I jedna i druga su govorile pre OI da bi bilo lepo, ali se nijedna nije zvanicno oglasila niti potvrdila. Kada ne znate PRAVO stanje stvari i sudite na osnovu emocija, onda bolje nista ne govorite...

Nordic, mislim da je Jelena to rekla da ne bi ispalo glupo da samo ona navaljuje na taj dubl, dok Anu boli briga.citala sam i ja dosta njenih intervjuaa na tu temu gde je govorila da sto s enje tice dubl ce se igrati.

A na kraju krajeva, to sto ne zele da igraju zajedno dubl, je samo njihova stvar... U singlu su dovoljno dobre. A osim toga, i jedna i druga su milioooon puta ponovile da nisu dobre dubl igracice. Ali sta, treba makar da probaju, pa nek i izgube odmah, samo da bi moglo da se kaze kako su se njih dve ujedinile za Srbiju. Smesno!

A na kraju krajeva, to sto ne zele da igraju zajedno dubl, je samo njihova stvar... U singlu su dovoljno dobre. A osim toga, i jedna i druga su milioooon puta ponovile da nisu dobre dubl igracice. Ali sta, treba makar da probaju, pa nek i izgube odmah, samo da bi moglo da se kaze kako su se njih dve ujedinile za Srbiju. Smesno!

pa nisu samo sto jelena ima gren slem u mesovitom dublu.....:lol:

I ako se ne vole, to je opet njihova stvar. Ako se u nekoj zemlji stalno dokazuje medjusobna mrznja onda je to Srbija. Zato smo tu gde jesmo, odseceni od ostatka sveta koji UVEK voli svoje sportiste(osim kineza koji kazu da su besni na svoje atleticare i plivace). Eto , kinezi i mi, tandem snova nema sta. Zato, ne napadajte njih dve, kada je ceo narod takav.

sa giga max-om ne vredi polemisati.On kao i onaj komentator sa eurosporta ne moze sagledati objektivno , jer je zaljubljen:cmok:
Non -stop, prva teniserka sveta , kraljica tenisa...Da su barem njegove reci dosle do nje, mozda bi se uspela sastaviti i ne dozvoliti sebi ovakav poraz od 180 i neke igracice.
Ali barem je Ana usla u istoriju:p, cini mi se da rekose da od 73. se nije desilo da prvi nosilac ispadne u drugom kolu.

Ne gresis, srecom, ima jos grand slemova. Nije ni Sharapova vec duuuuuugo u top formi, a osvojila je Australijan open, pa opet, potpuno sam siguran da ce bas njuih dve biti glavne protivnice u vrhu narednih godina. Ni Sarapova nije igrala na OI, ni na US OPENU, pa je opet ne pljuju u njenoj zemlji... Zato sto znaju da zasluzuje da je vole. E, takva kultura fali ovom napacenom narodu.

Ne gresis, srecom, ima jos grand slemova. Nije ni Sharapova vec duuuuuugo u top formi, a osvojila je Australijan open, pa opet, potpuno sam siguran da ce bas njuih dve biti glavne protivnice u vrhu narednih godina. Ni Sarapova nije igrala na OI, ni na US OPENU, pa je opet ne pljuju u njenoj zemlji... Zato sto znaju da zasluzuje da je vole. E, takva kultura fali ovom napacenom narodu.

postoji velika razlika izmedju ane i marie za peking,ali ne bih da nacinjemo tu temu veceras.....

Back