Billie Jean
Poznat
- Poruka
- 7.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena ovaj put ima stvarno odličan žreb i ako to ne iskoristi sama će biti kriva.
Očekujem da Ana pukne od Safine.
A pa znam ja za to. Kao u nekom intervjuu pricala kako je Srbija bedna da je ovde dno dna i sl. Sto u principu i nije daleko od istine ali sta koji k-urac zabole BBC za to.
Pa to ti je kao da te sad ja pitam kako ti je u familiji a ti opletes da je jada, zena mi se trpa sa svima iz komsiluka,sin narkoman,cerka droca radi u nekoj agenciji ,....pa reci cu ti valjda da je sve ok.
Ali devojka voli da ispadne mucenica. Kao kad je pricala kao je morala u praznom baenu da trenira.Secam se onda na eurosportu komentari pa kao kazu kako Ana je odrasla u sugavoj Srbiji i da morala u bazenu da trenira i da je ona cudo od deteta posto je u bazenu tenis trenirala.Ma bre kobila njanjava

Da,a pritom ni ne zivi u toj zemlji koju pljuje...Stocarka bre...Svim nasim teniserima prestonica je Beograd,a njoj,Bazel...Ma molim te...Eh,kad bi joj ponudili neko drugo drzavljanstvo,pa da ne bude vise "nasa"...Mada i do sada nije bila,al ajde...![]()
nadjite link sa nekog ozbiljnog sajta, pa da i pricamo o tome.
nego, da mi predjemo na ozbiljnije stvari- pocinje us open! vec sutra igra jj! od vecini interesantnih, tu su i troicki i nadal.... http://www.b92.net/sport/usopen2008/vesti.php?yyyy=2008&mm=08&dd=24&nav_id=315230 .
sto mislis da ne bi prihvatila kad bi joj ponudili velike pare.....![]()
Mada,ako smo joj vec toliko jadni,mislim da pare ne bi ni bile potrebne...
Prihvatila bi ona i da ubije za pare...Mada,ako smo joj vec toliko jadni,mislim da pare ne bi ni bile potrebne...
![]()
Ljudi,kad igra Ana i sa kim,da bih znala za koga navijam ?![]()
E sto ne volim te turnire van Evrope.
hehe pa nishta danju spavanje,a nocu gledanje tenisa....
Ybg, moramo se malo zrtvovati![]()