WTA

meni ne treba cekanje da trosi drzavne (nase) pare ni za sta

nisam je voleo nikad.

ne volim ni jelenu ali onu bar postujem.. nije mucenica kriva sto je bila najgrdja prva igracica sveta u istoriji

Mene Ana opasno nervira još od onog prenemaganja u reklami za Vodu.

Đoković mi je okej skroz, više me iritira njegova umobolna porodica nego on lično. Imala sam priliku da susretnem njegovog taticu i imala par gadnih verbalnih duela sa dotičnim, ono je strašno koji je to primitivac.

Jelena mi je isto skroz ok. Nije dorasla broju 1, folira oko onih povreda ali ako ništa drugo barem se trudi i igra, biće jednom nešto od nje (nadam se).

Tipsarevića isto gotivim. Njegov problem što je nesposoban protiv anonimnih igrača a pobeđuje daleko bolje rangirane od sebe. On je neozbiljan i sve to ali mi deluje kao normalan lik.

A pa znam ja za to. Kao u nekom intervjuu pricala kako je Srbija bedna da je ovde dno dna i sl. Sto u principu i nije daleko od istine ali sta koji k-urac zabole BBC za to.
Pa to ti je kao da te sad ja pitam kako ti je u familiji a ti opletes da je jada, zena mi se trpa sa svima iz komsiluka,sin narkoman,cerka droca radi u nekoj agenciji ,....pa reci cu ti valjda da je sve ok.

Ali devojka voli da ispadne mucenica. Kao kad je pricala kao je morala u praznom baenu da trenira.Secam se onda na eurosportu komentari pa kao kazu kako Ana je odrasla u sugavoj Srbiji i da morala u bazenu da trenira i da je ona cudo od deteta posto je u bazenu tenis trenirala.Ma bre kobila njanjava

Ma ne mogu da verujem.Ako je to rekla nek crkne,al ne verujem da je to rekla...:neutral:

Da,a pritom ni ne zivi u toj zemlji koju pljuje...Stocarka bre...Svim nasim teniserima prestonica je Beograd,a njoj,Bazel...Ma molim te...Eh,kad bi joj ponudili neko drugo drzavljanstvo,pa da ne bude vise "nasa"...Mada i do sada nije bila,al ajde...:roll:

sto mislis da ne bi prihvatila kad bi joj ponudili velike pare.....;)

meni, kretenu, savrseno odgovara ovaj rezim...

a ana sutra igra prvi mec na centralnom (17h)...
nole i tipsa ladno igraju tek u sredu!! verovatno posto nadal vec ode u trece kolo... :evil:

Back