WTA

Pa eto ovim si samog sebe pobio. Znaci neka koja je na recimo 40-om mestu i pobedi Anu ili Sharapovu to je ok posto i ta sto je 40-a isto igra ok ali nije ok ako Jelena od seste teniserke sveta izgubi u 1/4 finalu.

Ti izgleda ili nećeš da čitaš sve šta se piše ili se praviš toša....i 40 na listi ako je u zamahu može da bude mnogo bolja od šeste na listi...ajde meri uspehe Šarapove i JJ,pogledaj ko je šta od njih dve osvajao i gde se trenutno nalaze i sveukupnu statistiku...Ana nije ni pokušala jer eminentni doktori iz Italije i Australije nisu uspeli prstić da joj zaleče ali...koja je vajda od toga stizati konstantno do četvrtfinala i polufinala kao JJ i neosvajati ništa???...ti si verovatno ponosan što je ona No.1 a nije nijedan Grend-Slem osvojila ili makar bronzu na OI kao No.1 :neutral:

Medo.....konkurencija joj je dozvolila time što su tada Jelena,Ana,Kuznjecova i Šarapova mogle međusobno da odlučuju koja će biti No.1 odlaskom Enan i tu ne moram da ti pričam jer ti i više pratiš tenis od mene.Kako je sve krenulo sutra može bilo koja od ove četiri da se nađe na prvom mestu.JJ je naša i uvek navijam za naše i nemoj da nam držiš predavanje o patriotizmu ali realno nešto što je vidljivo mora da se kaže...pa šta ću ja sad kao više da se radujem uspesima sestara Vilijams ili Kuznjecove nego naših Ane i Jelene...pa zašto da ih ne napadamo?ako su već tu gde jesu,neka se ne zadovoljavaju samo tom činjenicom šta je iza njih,neka guraju do maksimuma...tako nam se uvek obijalo o glavu kada se zadovoljavamo sitnicama i tu nam je kraj...zato nam je i sport takav kakav je...Nerviraću se svaki put kad jedna od njih izgubi i ne može mi biti niti jedna draža od njih dve.Za Anu sam već rekao.

@Dr.Jekyll

Da li ti uopste shvatas da postoje pravila kojima se odredjuje poredak na WTA listi. U tim pravilima nigde ne pise da mora da osvoji nesto da bi bila broj 1. I drugo nije tacno da nije osvojila nista ove godine - osvojila je Rim, a to je T1 turnir.

A ako hoces da utvrdjujes nekakvu moralno-politicku podobnost zasto onda pominjes Sarapovu i Anu, kad njih dve po osvojenim turnirima mogu samo da stoje mirno pored legendi kakve su seke Williams ili Devenport...

@Dr.Jekyll

Da li ti uopste shvatas da postoje pravila kojima se odredjuje poredak na WTA listi. U tim pravilima nigde ne pise da mora da osvoji nesto da bi bila broj 1. I drugo nije tacno da nije osvojila nista ove godine - osvojila je Rim, a to je T1 turnir.

A ako hoces da utvrdjujes nekakvu moralno-politicku podobnost zasto onda pominjes Sarapovu i Anu, kad njih dve po osvojenim turnirima mogu samo da stoje mirno pored legendi kakve su seke Williams ili Devenport...

Nisam rekao da ništa nije osvajala ove godine nego nema GS i medalju na OI.
Šarapovu i Anu nisam ja počeo da spominjem nego Grunf...ali kada ih je već spomenuo,napravili smo trenutno stanje ;)

@Dr.Jekyll

Marija ni pred kim ne mora da stoji mirno sa svojim titulama.. ostale da

@delboy

ma ne drzim ja nikome predavanja iz patriotizma (da je to moguce, ne bismo ovde citali toliko strokavih postova), niti se taj post odnosio na nekog posebnog ili na sve (a ne nameravam da prebiram i navodim mnogobrojne i svima dostupne primere). ja samo kazem da niko ne bi smeo da pljuje jelenu (jer, nekima kao da je SAMO ONA kriva), sa obzirom na to da su sve ostale teniserke skupile jos manje bodova od nje! ako se jelena treba osecati bezveze, sta da rade ostale?! za stanje u zenskom tenisu (koje vecini smeta odjednom; samo zato sto je jedna jedina teniserka otisla) jelena je i matematicki najmanje kriva.... tzar je, kao i sada, to vise puta lepo i jasno objasnio...

btw, po meni je jos rano da se prica da je tenis u krizi (nasluciavanje je na mestu)... prosto, potrebno je vreme da se ustali nova sampionka posle odlaska enan, i da podari tenisu ono u cemu mnogi uzivaju (postojanju kraljice za mogucnost velikog obaranja iste).

i da... moj prethodni post nije odgovor ni na ciji konkretno- otkucao sam ga na temi ana vs. jelena (a na wta ga samo prebacio, zbog pretpostavke da su mnogi poceli mudro da zaobilaze pomenutu temu o dve srpske teniserke i zelje da vidim da li ce neko moci da opovrgne bilo sta od napisanog)... ;)

Elena Dementieva je nova Olimpijska sampionka i ovo je najveca titula u njenoj karijeri

2000. u finalu nije imala sansu protiv velike Venus Vilijams a sada menja Enanovu kao novi sampion

zlato : Elena Dementieva

srebro : Dinara Safina

bronza : Vera Zvonareva

sedeci u kafani sinoc cuo sam da je ivanovic izjavila kako je spremna za US Open.. e ako je to tacno onda je najobicnije djubre

trosi lepo drzavni novac.. ode na kraj sveta samo da je slikaju a kad treba da se uzme milionce na Flesing Medouzu e tu je spremna :thumbdown::thumbdown:

sedeci u kafani sinoc cuo sam da je ivanovic izjavila kako je spremna za US Open.. e ako je to tacno onda je najobicnije djubre

trosi lepo drzavni novac.. ode na kraj sveta samo da je slikaju a kad treba da se uzme milionce na Flesing Medouzu e tu je spremna :thumbdown::thumbdown:

E onda ako nešto uradi na US Openu lepo država iskulira i ne napravi doček i to je to :mrgreen:

Back