Milica Kovin
Početnik
- Poruka
- 13
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da sad to nema veze ipak pobeda je pobeda,da li moze neko da mi kaze do kojeg kola mora jeca da dodje da bi bila prva na svetu posto je ana ispala u trecem kolu....
Ako dodje do finala bice No1...
Marija Sarapova predala mec 3. kola zbog povrede i najverovatnije nece ucestvovati na Olimpijskim igrama....
Da ali mislim da se ona zbog toga nece mnogo potresti... 7-5 6-2 za Cibulkovu.... Ali opet moram da naglasim da Jeca popravlja servis... 70% ubacnog prvog servisa i 4 asa...

Ova Cibulkova je otrov za JJ. Prosle godine je upropastila u Fed kupu i sad je opet smara. Ybg otrov se pakuje u malim bocicama. A naravno vec po obicaju nijedna domaca televizija nije prenosila mec. Sport klub prenosi muskarce, a javni wc pusta neke ribolovacke emisije i slicne gluposti.![]()

Ova Cibulkova je otrov za JJ. Prosle godine je upropastila u Fed kupu i sad je opet smara. Ybg otrov se pakuje u malim bocicama. A naravno vec po obicaju nijedna domaca televizija nije prenosila mec. Sport klub prenosi muskarce, a javni wc pusta neke ribolovacke emisije i slicne gluposti.![]()
pa ko ce prenositi Jelenu ko je ona,pre ce prnositi Anu....i kad je bila gore rangirana....![]()
Eto ti sad - ko je JJ. Pa sta ce da prenose ako nece JJ. A JJ kako god da je rangirana njeni mecevi su x puta zanimljiviji od Aninih.
Eto ti sad - ko je JJ. Pa sta ce da prenose ako nece JJ. A JJ kako god da je rangirana njeni mecevi su x puta zanimljiviji od Aninih.

Po cemu su zanimljiviji????Po tome sto se Jelena stalno krevelji
![]()

Ana se na terenu nikad ne prenemaze. Svaki poraz podnosi mnogo bolje nego JJ. Mislim da je Ana, trenutno, psihicki najspremnija teniserka. I Ana i JJ imaju podjednako zanimljive meceve. Mozda neko vise voli stil igre JJ, ali ja licno vise volim Anin.
Zvanicno od 11.08. dolazi do smene prve i druge igracice sveta.... Ana ce postati No.2 a Jelena 18-ta najbolja igracica planete....![]()
![]()
![]()
http://www.sonyericssonwtatour.com/1/newsroom/stories/?ContentID=2491
Marija Sarapova definitivno nece igrati na Olimpijadi i US Open-u zbog povrede ramena....
http://www.sonyericssonwtatour.com/1/newsroom/stories/?ContentID=2492
I ucesce Ane Ivanovic na Olimpijadi je pod znakom pitanja....
A neko pored svega toga ceni i to sta su uradile za reprezentaciju...mislim svako ima svoje misljenje a po mom jelena je vise uradila za srbiju,nego ana,i zbog toga je mnogo cenim,narawno pored njenog stila igre i ponasanja na terenu....

Original postavio Masin fan
Naravno da cenim Jecu zbog svega sto je uradila za Srbiju, ali sam sigurna da bi i Ana isto to uradila da je nije sprecila povreda. Jeci svaka cast za ono sto je odigrala prosle godine u Slovackoj.
Jos ce se ona i Ana boriti oko prvog mesta. Samo je pitanje koja ce duze ostati na toj poziciji. Obema skidam kapu za uspeh koji su postigle.![]()
Original postavio Masin fan
. Samo je pitanje koja ce duze ostati na toj poziciji.
Mislis koja ce krace ostati))