WTA

bravo ana... vrlo dobra partija u kojoj je osim dobre igre uspela i da osvoji sve bitne poene... nadam se da moze da nastavi istim tempom, pa da se u 1/4f, nadam se, uspesno, obracuna sa serenom... :D

bravo ana... vrlo dobra partija u kojoj je osim dobre igre uspela i da osvoji sve bitne poene... nadam se da moze da nastavi istim tempom, pa da se u 1/4f, nadam se, uspesno, obracuna sa serenom... :D

Bice to veoma tezak mec za Anu, iako je mnogo bolje rangirana od Serene!
Iako navijam za Anu, mislim da ce joj biti izuzetno tesko, i ako je dobije, vjerovatno ce to biti u tri seta, ili dva duga, mada me i ne bi zacudilo da i izgubi, posto je Serena veoma dobra teniserka.....Ali da ne pricamo u naprijed, ko zna, oce li one dvije doci do 1/4f,!

auh... koje provlacenje :D mislim da bi jelena predala mec da ga nije dobila u 2 seta zbog one povrede koja nastupi kada je sve islo po planu... od trenutka kada je zatrazila medical, kao da si gledao drugu teniserku... bez i malo snage u udarcima... ali svakako da je jj kvalitetnija... i svaka cast za borbu i pobedu! nadam se da ce spremna izaci pred (ne)zgodnu cibulkovu! :D
a nije da niste u pravu za komentatore sa rts-a... bas ponekada umeju da budu ko mrtva puvala, koja uz to prenose samo ono sto i debil vidi... ali, ne bih nikako mogao bez zvuka... volim bre da cujem reakcije igraca, publike, pa i udarce loptice... :)

Poslednja izmena:
ma nemoguce da je trazila lekara!!!
trazila ga je u trenutku kada je sve islo na njenu vodenicu. a posle medical-a je sve islo mnogo teze... tako da- niko ne moze reci da se folira... :mrgreen:
ja i dalje mislim da je medicale trazila sa razlogom, a da je njeno naglasavanje povreda posle meceva (koje je povuceno u poslednje vreme)- bio unapred poznat i neisfoliran nacin da opustenije odigra meceve i izadje na kraj sa pritiskom...
mada, ja navijam za nase i verovatno bih se podsvesno trudio da ih uvekopravdam... mozda ponekada samo zato verujem da je opravdanje ujedno i 100% objektivno, tj. na mestu... ali opet, nikada nisam stvarno sumnjao u to u sta verujem.... :D
pa ni ti ne bi mogao da kazes da je nadalov medical u hamburgu bio prljavi takticki potez, a cini mi se da ga neko bas tako okarakterisa... eh... pocetno opredeljenje za nekog igraca ili tim- mora da utice... osim ako smo uvek u pravu da su svi oni za koje navijamo uvek fer plej igraci i uvek pravi ljudi... :D mada, desava se i da priznamo poneki nefer potez sa radoscu sto je prosao... kao sto grobari moraju da priznaju da im zvezda u fudbalskom 1/2 kupa zabi regularan gol za 3:2, kada ga sudija ponisti...
ah, ala se ja opet lepo nasra'.... :lol:

Poslednja izmena:
Jelena je danas igrala odlicno...mada kada je trazila ljekara osjecalo se da gubi snagu...tako je samo uzela odmor...ona je mnogo pametna teniserka, to je zasigurno...

P.S. Ja znam da Federer nije imao slicne ispade sa doktorima...pa vi sad recite nesto...

medo nisi uopste nasrao nego si sve rekao kako jeste,skroz se slazem sa tobom
hvala gari... vidim ja i inace da se mi slazemo... :D
...a ovo sto rekoh da se nasra'... to ja zbog toga sto sam morao malo da izfilozofiram i o opste poznatim stvarima kojih smo svi svesni (samo ih retko pominjemo/priznajemo)... :) umem da bespotrebno oteglim post... ;)

bravo ana! pokusala je da te udavi, al' nije bila dovoljno iskusna da i u 2. setu bude neka pretnja.. :D
a serena ispade od srebotnik!!! znam da joj sljaka nije omiljena, ali ipak sam ocekivao ana vs. serena...
ko zna zasto je ovo dobro... :)

Pobjeda Šarapove nad Matekovom, ponowo sa mnogo problema, ali je Marija uspijela da
se plasira u trece kolo!
Po setovima: 2:1, a u gejmovima 6:2; onda je Marija izgubila 3:6, i na kraju pobjedila
rezultatom 6:2!

hehehee... stvarno- nije da nije... :) a sada ce jos jedna takva- cibulkova (protiv jj)... :D posle onih jucerasnjih problema sa jecinom rukom, mislim da ovo moze biti jako "opasan" mec... mislim, i bez toga bi bio...

hehehee... stvarno- nije da nije... :) a sada ce jos jedna takva- cibulkova (protiv jj)... :D posle onih jucerasnjih problema sa jecinom rukom, mislim da ovo moze biti jako "opasan" mec... mislim, i bez toga bi bio...

da cibulkova je mnogo zeznuta protivnica!.......sto bi rekao meni ujak: "zajeban si ti igrac, mali":mrgreen::lol:
mec je poceo, ne vjerujem da ce jeca lako pobjediti, ali nadam se da nece imati prewishe problema!
samo da cestitam ani na danasnoj pobjedi i fenomenalnoj igri!

mec jelene i cibulkove je prekinut zbog mraka i sjutra ce se nastaviti!
U tom mechu jeco vodi 1:0 u setowe, a u durgom ima brejk prednsti odnosno 4:2

A sto se tice mecha Sereme i Penete, i on bi trebalo da se prekine, ali organizatori, jos nisu to rekli glavnom sudiji da saopsti, tako da se u owom trenutku mec ipak igra!;)

Back