WTA

fenomenalna partija JJ :) svaka cast za napredak u servisu... mada, sa ovakvim uglom posmatranja meca svi udarci deluju brze... ali i pored toga- siguran sam da je jeca obavila domaci i da moze ostati duuugo u top 5. :)

auh! posle 8h tenisa... prodjose nam svi!! :D svaka cast ani- stvarno je imala nezgodnu protivnicu... a ova sljaka tako ume da smori... mozes da budes precizan i da zapinjes koliko hoces- i neces dobiti razlog da poverujes kako je i poen tvoj...

Ovi iz Eurosporta nisu normalni. Prekinu JJ na 2:2 u trecem setu da bi prenosili neki levi reli i sad sam morao da upalim komp da vidim rezultat. Mislim, ajde da je bio dno mec, ali ovako stvarno ne razumem.

S ranje, ispala JJ. Svaka joj cast kako je to uspela. Pa ako ovako nastavi odbranice Rim malo morgen ima da ispadne iz top 10. Ispala i Serena sad nemam vise sta ni gledam za vikend. Slobodan vikend. Jedino Nole ako uradi nesto.

cekajte bre... na jednoj strani ''nasoj omiljenoj jeci'' zagarantujete mesto u prvih 5 jos godinama (nakon meca nad prosecnom Kirilenko) a sad je olako izbacujete iz 10... dogovorite se :rotf:

Ne znam o cemu pricas nisam uopste komentarisao JJ posle meca sa Kirilenko.

A ovo za ispadanje je cista matematika. Vec je izgubila bodove u Charlestonu, sad ne moze da prodje ni u polufinale Berlina. I to kad se otvori zreb samo tako. Ispadne Henin, ispadne Serena, ne igra Shrarapova, ispadne Kuznjecova, pa sta jos treba da bi mrdnula dupe. Pa ne mogu sve da umru i da se samoubiju da bi ona osvojila turnir, mora nekog i da pobedi.

Izgubiti tako glupo to je kao kad Bajern izgubi u subotu, a onda glupi Salke izgubi u nedelju.

Mislim stvarno pocinje da me nervira.

I Meda ce sigurno da se iznervira kad vidi rezultat. ;) :D

Jos ne mogu da verujem da je izgubila od Dementijeve. Pa imala je ludu sansu da ako dobije Anu bude mozda cak i broj dva od ponedeljka. Spustila bi Anu za par stotina bodova, od osvajanja do ispadanja u polufinalu, i ona bi napredovala, Kuznjecova ispala jos na pocetku turnira i Sharapova nije ni igrala.

Ako ne sad onda kad. Sledeci turnir treba da odbrani titulu, a onda treba odbraniti i polufinale RG-a. Prakticno ne moze ni teoretski da poveca broj bodova sem da se plasira u finale ili mozda cak i osvoji RG sto je sad iznad maste s obzirom na to kako gubi od levih teniserki.

A evo i Agnes dobija prvi set protiv Ane. Eto mozda cak ne bi morala ni da igra protiv Ane. Kud ces lakse. Ispao ceo top 10 i ona ne moze da dobije Dementijevu. Mislim stvarno.

stojim iza svojih reci. jeca je napredovala tamo gde je bila najtanja. ako odrzi ovakvu igru- verujem da ostaje u vrhu.
dementieva se takodje popravila i po pravilu je jeleni nezgodan protivnik. desilo se da je pukla, nije igrala tako lose... a ne shvatajte me bukvalno kada kazem top 5... naravno da moze ispadati i vracati se u sam vrh, ali ne verujem da ce na duze da ispadne sa njega.

Poslednja izmena:
Ma ljudi ne brinite.
I Jelena i Ana su carice. Očekujem da odigraju medjusobno finale RG.
Ovi turnirčići su im samo zagrevanje. Vidi se da su u formi i raspoložene su.

odlozen je zbog mraka.... nastavlja se sutra od 11h...

RASPORED ZA SUBOTU!

Steffi Graf Stadium (from 11.00hrs)
1. Szavay vs. Ivanovic (tbc)
2. Safina vs. Azarenka (NB 13.00hrs)
3. Dementieva vs. [Szavay or Ivanovic]

---------

a pazite ovo! http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2008&mm=05&dd=09&nav_id=297831... :)
ukratko: jelena dokic je dosla do finala firence, posle 4 pobede na turniru i 2 u kvalifikacijama za turnir... :)

Poslednja izmena:
Ma jedva cekam da se vrati Dokicka. Ne mogu vise da se nerviram sa JJ. Pre neki dan sam se iznenadio kada sam video da je 140. u race. Pa to je odlicno. Posle ove Firence sigurno ce biti jos bolja. Ako nastavi ovako moze do kraja godine da udje i u prvih 100, a to ce biti odlicno i za nju i za reprezentaciju ako budu uspeli da je nagovore da igra za Srbiju. A sad je momenat za to, ako uspe da se vrati bice interesantna i Australiji tj, bice kasno.

A i ovi Nemci su biseri. Sad ce Ana da igra treci set sa Agnes, onda se malo odmori pa pocne ponovo da se zagreva i igra protiv Dementijeve. Pa nije ovo Fed cup zona pa da igra protiv 100. ili 200. igracice na svetu.

Najavila je Dokiceva povratak i ocigledno nece ostati samo na najavi...ocekujem je brzo u prvih 10...ako bude istrajna i ozbiljna u namjeri(to se podrazumijeva);)

Najavila je Dokiceva povratak i ocigledno nece ostati samo na najavi...ocekujem je brzo u prvih 10...ako bude istrajna i ozbiljna u namjeri(to se podrazumijeva);)

Nemojmo preterivati. Kojih prvih 10. Nece ona to vise nikada videti.

P.S.- Dobila Ana onu madjaricu u nastavku meca. Treci set 6-3 za Anu

odose berlinski bodovi niz reku... jos jednom,cim ne idu ludacki forhendi ona nema nikakvo resenje

imas ti jos da ucis koliko je krvav posao sedeti na prvom mestu rang liste i osvajati iste trofeje svake godine

a Elena sve bolja i sigurnija... sa ovakvom Enan mogla bi i da se omrsi u Parizu

Back