WTA

603811_2016-08-30t153133z-645930797-nocid-rtrmadp-3-tennis-u-s-open_f.jpg

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je da do kraja ove godine neće igrati zbog povrede podlaktice i nožnog palca.

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović saopštila je danas da do kraja ove godine neće igrati zbog povrede podlaktice i nožnog palca.

- Sa žaljenjem moram da kažem da sam zbog hronične povrede podlaktice, dobila sam savet od lekara da odsustvujem sa terena kako bih se oporavila i povratila punu fizičku spremu. Dugo sam odlagala i operaciju nožnog palca koji sam polomila još na Australijan Openu prošle godine i na tome ću raditi u narednom periodu - napisala je Ivanović.
Ivanović je dodala da joj teško pada što mora da otkaže turneju po Aziji.
- To sam uradila kako bih potpuno zdrava dočekala narednu sezonu. Jedva čekam da se vratim u 2017. godini u punoj fizičkoj spremi - poručila je Ivanović.

http://www.vesti-online.com/Sport/T...zavrsila-sezonu-zeli-da-se-oporavi-od-povreda

.ANINO OBRACANJE SVOJIM NAVIJACIMA

U pismu se ističe.

"Nažalost, zbog toga što mi se povratila povreda šake, savetovano mi je od strane lekara da se na izvesno vreme povučem sa takmičenja, kako bih se oporavila i povratila maksimalnu snagu.
Takođe sam odlagala operaciju povređenog prsta, koji sam polomila na Australijan Openu prošle godine i to je nešto što ću morati da uradim u narednim nedeljama.
Kao rezultat svega toga, veoma sam tužna što neću moći da nastavim sezonu i nastupim na turnirima u Aziji.
Nedostajaće mi takmičenja na nekim od mojih omiljenih turnira u Japanu i Kini ove godine. Morala sam da donesem ovu tešku odluku kako bih se potpuno oporavila i bez povreda ušla u sledeću godinu."

WTA LISTA: Ana ne igra, ali napreduje! Jelena zadržala poziciju!
Srpska teniserka Ana Ivanović, uprkos tome što trenutno ne igra, ostvarila je napredak za jednu poziciju na WTA listi i trenutno je 30. sa 1.560 bodova, dok je Jelena Janković ostala na 37. mestu sa 1.435 bodova

Tanjug 19. 09. 2016. 10:30
0

105091_ana_f.jpg
USA Today

Aleksandra Krunić je takođe skočila za jednu poziciju i sada je 136, a u top 200 su i Ivana Jorović (145), Bojana Jovanovski (179), Jovana Jakšić (181) i Nina Stojanović (191).
Na vrhu nema promena, Angelika Kerber započela je drugu nedelju kao broj jedan, a iza šampionke Ju Es opena su Serena Vilijams i Garbinje Muguruza.

Informer

http://www.informer.rs/sport/tenis/92459/WTA-LISTA-Ana-igra-ali-napreduje-Jelena-zadrzala-poziciju

ANA ISPALA IZ TOP 50! Ivanovićeva sletela 20 mesta za nedelju dana!

Srpska teniserka Ana Ivanović ispala je iz kruga 50 najboljih igračica sveta

informer.rs 08. 10. 2016. 17:22

19174_ana-ivanovic_f.jpg
AP/Photo

Ivanovićeva je na bolovanju zbog niza povreda i rešila je da ne igra do početka sledeće godine, a to je već uzelo danas na WTA listi.
Ana je za samo nedelju dana izgubila 23 mesta i trenutno je na 61. mestu svetske liste!
Jasno je da će srpska teniserka do kraja godine samo padati na listi i nije nemoguće da isklizne čak iz prvih 100!

Informer

http://www.informer.rs/sport/tenis/96121/ANA-ISPALA-TOP-Ivanoviceva-sletela-mesta-nedelju-dana

NEMA VIŠE SRPKINJA U TOP 50!

Jelena Janković i Ana Ivanović samo padaju na WTA listi

Nekada najbolje teniserke na svetu Jelena Janković i Ana Ivanović nastavile su "sunovrat" na WTA listi, pa je Jelena nakon pada od devet pozicija od danas 56, a Ana, nakon nazadovanja za još tri pozicije , trenutno 64. na listi

Tanjug 24. 10. 2016. 10:48
0

89066_official-draw-17_f.jpg
Starsportphoto

U prvih 100 nema više Srpkinja, a u Top 200 su Ivana Jorović (134), Aleksandra Krunić (147) i Nina Stojanović na 173. poziciji.

Poredak 10 najboljih je isti, Angelika Kerber je obezbedila prvu poziciju na kraju godine, a potom slede Serena Vilijams, Agnješka Radvanjska, Simona Halep, Karolina Pliškova, Garbinje Muguruza, Medison Kiz, Dominika Cibulkova i Joana Konta.

Informer

Elina Svitolina je nova sampionka Montreala!
Nisam verovala da moze, ipak je Karolina - Karolina, ali mlada Ukrajinka je uspela.
Zasluzila je ja mislim ovu titulu, jer je zaista dobro igrala od pocetka godina.
A sada pravac Sinsi.

Simona me je razocarala, ali videcemo sta ce dalje biti.
Dok se ne vrati Serena, bar ce se izmenjati par devojaka na prvom mestu, da osete sta to znaci biti prva na svetu.

Gledam Pliskovu i Voznijacki.
Gledam tetovaze na Pliskovoj i pitam se zasto je to uradila svom telu? Odavno ih ima, znam, ali eto sad nesto razmisljam zasto to zene rade?
Pa bar da su tetovaze na nekim skrivenijim mestima, pa da i razumem, ali cilj tetoviranja je da se tetovaze vide, sto je meni brutalno ruzno.
Tako milo lice Karoline Pliskove i bar dve tetovaze, na levoj ruci i levoj butini kvari mi vizuelni dozivljaj iste.
Da ne pominjem Svetlanu Kuznjecovu koja je bas zastranila sa tetovazama.
Sta vi mislite o tome?

Back