WTA

Neka dodje ta vasa Jelena na Viktoriu pa ce onda vidjeti sta znaci igrati pravi tenis i sta znaci osjetiti gorcinu poraza.

Јелена је побеђивала Викторију,док је ваша Данка сакупљала лоптице на "Доброта опену". Све најбоље девојци,млада је,ЦГ од 2006.није имала никога,а ни пре,али сте имали репутацију захваљујући тој истој Јелени која вас је представљала.

Ja sam vatreni navijac Azarenke,a Danki predvidjam blistavu karijeru.Sto se tice duela Vike i Jece gledaj:2012 Sydney R16 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-4 6-2
2010 WTA Championships 11 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-4 6-1
2009 WTA Championships 10 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-2 6-3
2009 Cincinnati Masters R16 Hard Jelena Jankovic Victoria Azarenka 7-5 7-6(4)
2007 Los Angeles QF Hard Jelena Jankovic Victoria Azarenka 6-4 6-7(5) 6-2
2007 Australian Open R32 Hard Jelena Jankovic Victoria Azarenka 6-3 6-4
2006 Miami Masters R64 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-3 6-1 4-3 je za Viku i bice 5-3 ako se sretnu veruj mi.

- - - - - - - - - -

Sto se tice predstavljanja moje zemlje od strane Jelene,davno je to bilo moj druze.

Ja sam vatreni navijac Azarenke,a Danki predvidjam blistavu karijeru.Sto se tice duela Vike i Jece gledaj:2012 Sydney R16 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-4 6-2
2010 WTA Championships 11 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-4 6-1
2009 WTA Championships 10 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-2 6-3
2009 Cincinnati Masters R16 Hard Jelena Jankovic Victoria Azarenka 7-5 7-6(4)
2007 Los Angeles QF Hard Jelena Jankovic Victoria Azarenka 6-4 6-7(5) 6-2
2007 Australian Open R32 Hard Jelena Jankovic Victoria Azarenka 6-3 6-4
2006 Miami Masters R64 Hard Victoria Azarenka Jelena Jankovic 6-3 6-1 4-3 je za Viku i bice 5-3 ako se sretnu veruj mi.

- - - - - - - - - -

Sto se tice predstavljanja moje zemlje od strane Jelene,davno je to bilo moj druze.

Али је било...

Pa Pavle, Jelena je dogurala, treba da vidimo da li će i Viktorija. Za koji sat će Vika i ona izblajhana da se bore za mesto u polufinalu protiv Jelene. Zanimljivo je što izblajhana vodi 4:2 protiv tvoje ljubimice :)

Ne očekujem da Jelena može da pobedi bilo koju od te dve. Ja sam ovim polufinalom prezadovoljan.

Lagano je razbija Viktoria evo zivi bili pa videli,nece joj stvoriti ni problema.Jelena je laka protivnica za Viku u ovakvoj formi.Vidjeli ste kako ugazi Karolinu koja je bolja teniserka od te prsle Vinci sto je Jelena dobi.

Kakav meč. Obe su zaslužile da izgube! Od 27 gemova, 23 su bili brejkovi. Jelena je servis zadržala samo jednom, Vika tri puta. Iako je bilo par fenomenalnih poena (pre svega Jeleninih bekhenda) definitivno ću gledati da što pre zaboravim ovaj shitfest.

Sta je sada,gde ste vi sto kazete da ce Jelena dobiti Viku aaaaaaaaa da vas cujem,mislim da ste se zesce zajebali,ja sam vam rekao da ce je Vika pregaziti bre i tako je bilo.Zasluzeno finale sa Serenom ipak su to dvije najbolje igracice na svijetu.Jelena je najebala onog trenutka kad je saznala da joj je Vika protivnica,sad je 5-3 u medjusobnim za Viku.

gOkg30M.jpg

yVu8XHh.jpg

jFT1LK1.jpg

2JvcDwq.jpg

Bojana Jovanovski pobedom protiv Olge Govorceve iz Belorusije sa 2:1 u setovima - 4:6, 7:5, 7:6 (7:3) - osvojila turnir u Taškentu!
Ovo je Bojani drugi osvojeni turnir u karijeri. :klap:

Back