WTA

Ma bre igrale su ko da su se dobro najele za praznike pa im sad nije do trcanja. Obe Jelene. Dokicka se ugojila 10 kila. Kad joj padne loptica na reket onda cuda pravi, gde zamisli tu pogodi. To je kao snajperom da gadja, skracene, voleji, sve zna, ali sta vredi kad ne moze da trci, servira sa zemlje, ne skace uopste. JJ isto, servis katastrofa. Prodje ceo gem a da ne ubaci prvi servis. Mozda to moze tako protiv neke leve, ali ne i protiv Azarenke.

Eurosport prenosi SVE GS-ove...

Borise, pa mislio sam na taj mec u Sidneju... :)

Očekivao sam veći otpor od ovoga, al dobro, šta da se radi....

Vala i ja, potajno sam se nadao i pobedi... :)

Ma bre igrale su ko da su se dobro najele za praznike pa im sad nije do trcanja. Obe Jelene. Dokicka se ugojila 10 kila. Kad joj padne loptica na reket onda cuda pravi, gde zamisli tu pogodi. To je kao snajperom da gadja, skracene, voleji, sve zna, ali sta vredi kad ne moze da trci, servira sa zemlje, ne skace uopste. JJ isto, servis katastrofa. Prodje ceo gem a da ne ubaci prvi servis. Mozda to moze tako protiv neke leve, ali ne i protiv Azarenke.

Definitivno treba da poradi na servisu... Ne znam sta je radila na treninzima na karju 2008., ali bi mogla i sad isto to da primenjuje... Nikako da servis dovede u red...

Na papiru JJ je u najtezoj grupi. Karo, Kim, Li. Verujem da JJ moze do Karoline preko Lusi i ovih sitnih. E sad pitanje je u kakvoj je formi Karo, ako kiksne ili je JJ pobedi, eto i 1/4 finala. Onda opet Kim ili Li. Nisu ni one u nekoj super formi. Uz malo srece i mnogo pameti mozda JJ moze i do polufinala sa Azarenkom.

Bojana ide na Azarenku. Ana, Pavljucenko i Kvitova. Deluje kao da JJ jedina ima neke sanse da nesto uradi.

Bojana Jovanovski večeras u 1:00 "otvara" ovogodišnji AO u meču protiv Kejsi Delakve na Margaret Kort terenu. Na istom tom terenu, ali četvrti meč po redu igra i Jelena Janković protiv Laure Robson. Početak Jeleninog meča se očekuje između 6:30 i 10.

Koliko se sećam, Laura ima jako nezgodan servis...

Mnogo je grešila... Ne znam, meni se Bojanina igra uopšte ne sviđa, igra kao Aravan Rezai, udari lopticu iz sve snage, proderi se što jače možeš i ako prođe, prošlo je. Servis joj je mnogo loš...

I meni nije nesto lep taj njen stil igre... Mada ona kaze da joj je idol Sarapova, igra im bas i nije slicna... Jeste da Sarapova udara lopticu snazno, ali ima tu i taktike... Bojana, kao da nema taktiku... Samo udara sto jace moze i to je to...

6:2, 6:0 za JJ. Rezultatski ubedljivo, ali nije nesto briljirala. Servis mora da bude mnogo bolji, pre svega ubacaj prvog servisa. Na kraju je imala 6 asova - ne znam da li je to njen rekord.

Prošle godine je u prvom kolu imala mislim 10 :)
Nisam gledao, ali po rečima "očevidaca" igrala je dovoljno da prođe dalje, a koliko vidim Laura nije imala ni jednu priliku za brejk.

Dobro da je bila u pravu hehe :) Sećam se mislim na jednom US Openu, ispromašivala je sve žive čalendže, i kad je sudija rekao da JJ nema više čalendža, neko u publici je uzviknuo "Thank God" :)

Dobro da je bila u pravu hehe :) Sećam se mislim na jednom US Openu, ispromašivala je sve žive čalendže, i kad je sudija rekao da JJ nema više čalendža, neko u publici je uzviknuo "Thank God" :)

To je bilo na US Openu 2007... :)

6:2, 6:0 za JJ. Rezultatski ubedljivo, ali nije nesto briljirala. Servis mora da bude mnogo bolji, pre svega ubacaj prvog servisa. Na kraju je imala 6 asova - ne znam da li je to njen rekord.

Pa igrala je solidno... Mogla je i malo bolje ali je bilo dovoljno za prolaz... Meni se cak i cini da je servis dobro sluzio... :) Tuzno, ali istinito, je da je odbranila poene od prosle godine...

Ako je duvao vetar kao kad je igrala Bojana i još na to dodajte 30+ stepeni, onda je super što nije izgubila :D

Pa to za poene jeste istinito, ali tužno bi bilo samo da se na tome zaustavi.

Jelena Dokic prosla Chakvetadze 6:2, 6:1. Razmisljao sam se da li da ustanem da gledam ovaj mec, ali ipak je bilo u sred noci pa sam odustao. Ali dobro je da je prosla.

Ako je duvao vetar kao kad je igrala Bojana i još na to dodajte 30+ stepeni, onda je super što nije izgubila :D

Sad igra protiv neke male Chang iz Tajvana. To bi trebala da prodje. A onda verovatno protiv americkog lokalnog heroja Kristine Mekhejl, koja je izbacila Lusi Safarovu. I onda mec turnira protiv Voznjacki.

Ne znam da li ste primetili da Irena Pavlovic igra za Francusku, a rodjena je u Beogradu.

Da, bilo bi tuzno, ali nek ide korak po korak... Sve dalje od drugog kola je super...

Jelena Dokic prosla Chakvetadze 6:2, 6:1. Razmisljao sam se da li da ustanem da gledam ovaj mec, ali ipak je bilo u sred noci pa sam odustao. Ali dobro je da je prosla.

Zato ja ne ogu da se oporavim jer celu noc blejim pred TV-om... :) Mislim da prenos nije ni bio, bar ne na EuroSport-u... Prikazivali su samo set i mec lopte...

Sad igra protiv neke male Chang iz Tajvana. To bi trebala da prodje. A onda verovatno protiv americkog lokalnog heroja Kristine Mekhejl, koja je izbacila Lusi Safarovu. I onda mec turnira protiv Voznjacki.

Ne znam da li ste primetili da Irena Pavlovic igra za Francusku, a rodjena je u Beogradu.

Ma samo nek ide korak po korak, da ne gledamo previse unapred... Ta mala Pavlovic je cini mi se igrala i prosli AO...

Jel ste videli sok dana??? Sorana Kirstea izbacila Samantu Stosur... 7-6(2) 6-3...

Poslednja izmena:
Nisam gledao meč ali me prilično iznenadila ta vest (moram priznati baš prijatno hehe). Em što mislim da ima prelepo ime (Sorana Cirstea), em što je lepa :) Jedino što je pobedila Jelenu na RG, to joj je jedina mana, mada Jelenu su tad pobedile njene Anta patike (fala bogu pa je taj pakt s đavolom istekao).

AO je bre u mnogo nezgodno vreme...

Dobi Jelena 6:4 6:2, ALI, igrala je jako jako jako jako jako jako jako (i ako do sada niste shvatili STVARNO JAKO) loše. Sreća pa je Čang bila još gora.

Inače moram da izrazim sreću što je još jedna osvajačica gren slema ispala. Bye bye Frančesko :p

Back