WTA

Sad protiv Kristine Mekhejl. Bice to zanimljiv mec. Mekhejl je dobila Voznjaki prosle godine u Sinsinatiju.

Zreb je kao po obicaju protiv JJ. U njenom delu Voznjaki, Klajsters i JJ kao 3 broja jedan, pa jos i Na Li i Hantuhova. A dole znam Azarenku i Gerges, ostale nepoznate. Azarenka se tamo seta kroz zreb.

Dobi Jelena 6:4 6:2, ALI, igrala je jako jako jako jako jako jako jako (i ako do sada niste shvatili STVARNO JAKO) loše. Sreća pa je Čang bila još gora.

Inače moram da izrazim sreću što je još jedna osvajačica gren slema ispala. Bye bye Frančesko :p

Glupi ES, nisu je prenosili... Jel si gledao preko steram-a??? Znam da je gubila 4-2 u prvom setu, ali nije niko od komentatora spominjao da JJ igra toliko los...

Sad protiv Kristine Mekhejl. Bice to zanimljiv mec. Mekhejl je dobila Voznjaki prosle godine u Sinsinatiju.

Zreb je kao po obicaju protiv JJ. U njenom delu Voznjaki, Klajsters i JJ kao 3 broja jedan, pa jos i Na Li i Hantuhova. A dole znam Azarenku i Gerges, ostale nepoznate. Azarenka se tamo seta kroz zreb.

Jel JJ bese vodi 2-0 protiv mlade Amerikanke??? Opasna je Kristina, ima dobar servis, a cini mi se da igra dobro i fh i bh...

Igrale su samo jednom, prošle godine u Čarlstonu, Jelena je tu relativno lako dobila.

A što se tiče Jelenine loše igre, neka statistika kaže sve:
Procenat ubačenog prvog servisa: 37 %
As: 0
Duple greške: 6 (samo u prva tri servis gema je napravila 4)
Vineri: 10
Greške: 30

Što reče neko na jednom stranom forumu, Jelena izgleda pokušava da otkrije koji je najmanji mogući odnos vinera i neiznuđenih grešaka sa kojim može da pobedi. Jedini razlog zbog kojeg je pobedila je što je njena protivnica bila još gora :D Jeleni je tokom celog meča nešto smetalo (ne bih tačno znao šta, ali primetih da kašlje). Nadam se da je samo bio loš dan.... Sreća pa joj je išlo bolje kako je meč odmicao. Dakle usudio bih se da kažem da je ovaj meč dobila na sreću.

Bio sam ubedjen da su igrale i u Indian Wells-u... :)

Pa trebala bi da se uozbilji ako misli da pobedi Kristinu... A za taj kasalj, valjda nije nista ozbiljno... Bar jednom neka je zaobidju povrede...

Op, Serena u mixu sa Rodikom... :)

Pupupu, da je ne ureknem, ali Ana igra odlično. Ako i u nastavku turnira bude igrala ovako dobro, može daleko da dogura. Sledeća protivnica će joj najverovatnije biti Pavljučenkova.

Izvuče se Kvitova, da se Karla nije povredila, svašta je moglo da bude.

Jelena Dokić izgubi od Prasoli....

I jedini neočekivani rezultati su porazi Kaje Kanepi i Anastasije Pavljučenkove....

Nisam gledao Azarenku sad u trecem kolu ali komentator kaze da se mucila sa sevrisom, prokomentarisao je da ako bude igrala tako sa nekom bolje plasiranom igracicom imace velikih problema...

A ova Nikulesku je zabavna za gledati, taj njen stil igre... :) Jedino sto sa Karolinom igra toplo hladno...

Steta, mogla je protiv Karoline i vise da uradi... Lose je igrala bitne poene, a kao sto rekoh generalno je igrala toplo hladno... Malo vise hladno nego toplo... Sve u svemu, veoma interesantan mec... 6-2 6-2 za Karo...

Poslednja izmena:
Ako izuzmemo prva tri gema, ovo je bilo spektakulrano u odnosu na prethodni meč.
% ubačenog serivsa 61
1 as
0 duplih grešaka!!!!!
16 vinera
16 neiznuđenih greški

Ciscenje. 6:2, 6:0 za JJ. Ovo izgleda kao poboljsanje u odnosu na prethodne meceve. Sad protiv Karo. Bice zanimljivo.

Samo da bude koncentrisana tokom celog meca, a ne kao predhodna 2-3 puta...

Ako izuzmemo prva tri gema, ovo je bilo spektakulrano u odnosu na prethodni meč.
% ubačenog serivsa 61
1 as
0 duplih grešaka!!!!!
16 vinera
16 neiznuđenih greški

Ovo je u odnosu na predhodno kolo odlicno... Jel bio na kraju prenos??? Ja cekao do pola 5 i nisam mogao vise da izdrzim... Bio si u pravu kad si rekao da joj je nesto smetalo tokom drugog kola... U pauzi izmedju setova u mecu protiv Kristine zatrazila je medicinski timeout zbog prehlade... Tako da nije u pitanju neka ozbiljna povreda...

Poslednja izmena:
Samo da bude koncentrisana tokom celog meca, a ne kao predhodna 2-3 puta...

Ovo je u odnosu na predhodno kolo odlicno... Jel bio na kraju prenos??? Ja cekao do pola 5 i nisam mogao vise da izdrzim... Bio si u pravu kad si rekao da joj je nesto smetalo tokom drugog kola... U pauzi izmedju setova u mecu protiv Kristine zatrazila je medicinski timeout zbog prehlade... Tako da nije u pitanju neka ozbiljna povreda...

Bio prenos, meč je počeo oko 6:20, tako nekako. Nije tražila medicinski tajmaut, već neki lek koji će zaustaviti curenje iz nosa. Mislim, njoj nos stalno curi, sad je izgleda cureo (ili curio?) malo više :D Sve u svemu, igra joj je od 2:1 u prvom setu bila odlična. Prva tri gema su trajala 35 minuta :s
Znači ne pitajte kada sam legao i kako sam uspeo da ustanem u podne :D

Biće večeras i prenos njenog meča sa Tomićem, al mnogo mi da zaređam dve noći do jutra :)

35 minuta!!! :eek: Nastavak prvog seta i ceo drugi za samo 15 min...

Verujem ti, tako sam i ja zaredjao par dana do kasno ujutru tako da sam prekjuce zaspao rano... :)

Ma ta devijacija je cudo... :D

Hah, koja ironija života.... naša druga najbolja teniserka igra protiv druge teniserke sveta, dok naša najbolja teniserka igra protiv prve.

Svaka čast Ani! Dakle ne pamtim kada smo imali dve naše teniserke u četvrtom kolu gren slema... RG 2009?

Da, 35 minuta. Inače prvi set je trajao 50 minuta ukupno, drugi 29.

Poslednja izmena:
Povratak otpisanih. Lisicki prosla Kuzi. Gledao sam poslednji set, bilo je dobrih poena. Lisicki iznenadjujuce dobra. Shara moze i da nadrlja ako ne odigra najbolje sto moze.

Sta reci. JJ je morala bolje da odigra. Steta sto nije dobila drugi set.

A vrhunac svega je bio komentator na Eurosportu, koji je **** i **** i **** ceo mec. Kao Karo je isto sto i JJ, ali ipak ona ima nesto vise, kao Novak i Endi Marej, pa kaunterpanc, pa kad je JJ pocela da igra, onda je poceo da lize sve sto je izasrao sto bi rekao Seselj. navijao sam da JJ dobije drugi set samo da cujem sta ce da lupeta u trecem. Na kraju se pogubio nije vise znao ni sta komentarise (Rolan Garos), ni ko igra protiv JJ (Kim Klajsters).

Horor na kvadrat.

_______________CW____JJ
servis% ________72%___53%
asovi _____________0___1
d.greške __________1___7
neiznuđene greške _15___50!!!!
poeni na 1. servis 66%___54%
poeni na 2. servis 53%___36%
Vineri ___________12____26
Poeni na mreži ___8/9____15/21
brejk __________6/12____2/6

Greške govore ko je zapravo koga pobedio....

E steta, ma prvi set maltene nije ni igrala... Odigrala ga traljavo... I taman kad je trebala za preuzme kontrolu nad drugim setom opet zabrlja... Definitvino greske govore sve... I iskreno govoreci, 4. kolo je super... Kako je igrala prosle godine ovo je veliki napredak... Ima nade za JJ, bar za povratak u Top10... :)

@Tzar, meni se cini da on vise gotivi Karo nego JJ... A da se gubio, gubio se i to valjano... :)

Back