WTA

Ana je izgubila 1-6 6-1 3-6... Steta, imala je veliku sansu i prednost od 3-0 u trecem setu, ali opet taj veliki pad...

Bojana i JJ igraju u slicnim terminima, oko 4 sata posle ponoci...

Poslednja izmena:
JJ u 1/4 finalu protiv Franceska. Ako prodje, sledeca je Petkoraci ili Kaja Kanepi. U drugom delu zreba - Stosur ispala, Serena povredjena. Ostale Klajsters i Hantuhova.

Mogla je Ana da resi to u svoju korist, steta sto nije ostala skoncentrisana do kraja meca... Isto vazi i za Bojanu, kad je vec videla da se Serena lose krece po terenu, nakon sto se povredila, trebala je da ostane skoncentisana i da odvede mec u treci set, mislim da bi ga resila u svoju korist... No sad, sta bi bilo kad bi bilo...

Zapalo mi je za oko par komentara na pojedinim sajtovima i dalje ne mogu da verujem kakvi smo "navijaci"...

Neverovatno kako Jelena opet ima srece sa zrebom.
U drugom kolu igra protiv ruskinje 154. na listi, a Ana vec u drugom kolu protiv trenutno najbolje teniserke na svetu.
Kim Klajsters jeste trenutno na 13. mestu, ali ne zaboravite da ona ne igra od avgusta meseca i da je u trenutku kada je napravila pauzu bila druga na listi.
Realno Kim i dalje igra najjaci tenis u zenskoj konkurenciji.
Pa cak i kada bi gledali ranking protivnica, u drugom kolu 22. ide na 13., a 14. na 154.
Jelena jednostavno ne zasluzujuje takav zreb i nadam se da ce izgubiti u sledecem kolu.
Ionako u poslednje vreme sve cesce gubi meceve od teniserki koje nisu ni u prvih 100.

Razumem da navijaju za Anu, kao sto i ja navijam za JJ, ali barem imam postovanja prema nasim ostalim igracicama... Navijam i za Anu i Bojanu ali kad igraju protiv JJ, navijam za nju...

Jao bre, pa izgubila je dobijen mec... Na 5-3 u drugom setu, servira za mec i Franceska pravi brejk... A onda na 5-4 nije iskoristila 2 vezane mec lopte... Steta stvarno... Nije igrala lose, ali je tokom bitnih poena gresila... Sve u svemu, dobro izdanje... Samo neka nastavi u istom ritmu i mislim da cemo imati staru JJ... :)

Iako u ustima ostaje gorak ukus zbog ovakvog poraza, teši to što joj je ovo najbolji start sezone od 2007-e godine. Vidi se napredak u igri, udarci su joj jači, ravniji, još samo da koncentraciju dovede u red.... Čekamo AO, to je prvi pravi test....

Au ljudi kad ste vi ustali. Ne volim kad se igra u Australiji, ne moze da se gleda.

Vidim da je bilo drame. Steta za JJ. Bice bolje na AO.

Kome kazes...sad nesto racunam kad igra Tipsa (: ...
Jeste da radim ali ove godine ne ropustam meceve (: ...jedino ako me STREAM bude zezao :sad2: ...

petra-kvitova_tennis.jpg

Bice ovo njena godina ...

Jelena Dokic 66-ta na wta listi pobedila Izabelu Holand 183-cu sa 6:0, 6:0. Nadam se da ovo najavljuje dobru sezonu za jelenu.

Ana ispala u prvom kolu od Lusi Safarove.

Vala i to prvo kolo Sidneja kad je prošla, prošlih godina baš nije imala sreće. Nisam gledao meč, ali čuo sam da je igrala dobro. Videćemo šta će biti protiv Azarenke, meč će opet biti u najnegledljivijem terminu.... Mada možda je i dobro što neću moći da gledam :)

Ocajan dan Jelene Dokic. Odusevi nekim potezom, ali onda 17 duplih gresaka, 40 posto ubacenih servisa, nije se trudila uopste. A Bartoli ko da je neko ukljucio u struju.

Back