Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ja nesto imam osecaj da ce Bojana Jovanovski uskoro uci u top 10, cini mi se da je trenutno u boljoj formi od Ane i Jelene. Lako je prosla kvalifikacije za Sinsinati, mogla bi mozda i Vikmajer da izbaci, sto da ne?
Lokalni heroj Kristina Mekhejl izbacila Karolinu Voznjaki. Nije bio neki mec, igrale su prebacivke letnji dan do podne. Kristina ceka Anu ili Petrovu u sledecem kolu.
Još jedan meč koji je morala da dobije u dva seta!
U prvom je povela 4:0, pa je Skijavone smanjila na 4:3. Sreća pa je dobila sa 6:3
U drugom setu je do kraja držala brejk prednosti, imala servis na 5:4, 30-15, ali je izgubila naredna 3 gema i set sa 5:7
U trećem setu Skijavone povela sa 1:0, zatim Jelena stiže do 5:1 i na kraju dobi sa 6:4
Posle loseg pocetka JJ je ubacila u drugu brzinu i bila kao pomahnitali voz, koji je pregazio Andreu. Servis odlican, vamos-tamos, prangijanje iz svih oruzja, kalashnjikov... Cestitke i za Rikarda Sancheza, nadam se da ce vratiti JJ na pravi put.
Sto se tice Andree. Do sada mi je bila nekako nedefinisana. A sada ide na listu nesimpaticnih. Ne svidja mi se njeno ponasanje. Sva je bila nadrkana i prepotentna i drago mi je da je JJ oduvala. A ne zna se ko je gluplji, da li ona ili njen trener. Covek je sisao posle prvog seta i takve nebuloze napricao Andrei da je posle toga bilo 4:0 za JJ.
Dal ce Jecu da prenose?
Organizatori su potpuno poludeli.
Hej, da musko polufinale pocne u pola jedan posle podne, pa to nikada nije bilo.
Kad ce Jeca da igra???
Da li ce da je prenose?
Strašno, ali strašno mi je krivo što je Jelena izgubila. Mogla je ovo da završi u dva seta.
Tešim se što je u odnosu na ostatak sezone ovo bio vrhunski rezultat, ali opet mi je strašno krivo što je imala meč u rukama, and she let it slip away....
Ova JJ nije dobra za zdravlje. Moz' se rikne od njenih meceva.
Sta reci. Trebala je sve da resi u 2 seta. Imala je gomilu sansi, koje je suvise lako prokockala. Steta sto nije uzela pehar, ali zadovoljan sam onim sto je pokazala na turniru. Neka ovako nastavi i vratice se u top 10 vrlo brzo.
Izvinjavam se citam Press. Tamo su toliko nepismeni da ne znaju ni zreb da procitaju kako treba.
JJ i Ana ne mogu da se sretnu pre 1/4 finala. I to ako Ana dobije Pervak, Cetkovsku, Peer i Serenu ili Azarenku. JJ moze da dodje 1/4 finala ako prodje Riske, Jelenu Dokic, Pavljucenkovu i Skjavone ili Martinez Sanscez.
Pismenost i upućenost naših novinara je na veoma niskom nivou, tako da me ništa ne čudi.... Pre neki dan se ismejah jer je neki genije Hantuhovu nazvao Hantučova. Pri tom je izgrešio i neke podatke koje je objavljivao...
Osvajačica Vimbldona, a peti nosilac na ovogodišnjem US Openu, Petra Kvitova, je upravo poražena od rumunske teniserke Aleksandre Dulgeru. Ne znam za vas, ali ja sam od Kvitove očekivao mnogo više.
Jeste veliko iznenadjenje,eno i Sharapova gubi prvi set-5-2,mada mislim da ce ona ipak pobediti.Borac je veliki,a i jedan od favorita za osvajanje US-opena.Videcemo.