WTA

Vala bas, svaka svaku moze da pobedi?
Danas valjda igra Sarapova i Petkovic, ako se ne varam.
To ce biti sjajan mec.
Meni se Andrea mnogo svidja, lepo igra i moram da priznam ima bolje trbusnjake od mnogih tenisera ;)... stvarno je pozitiva, volela bih da u RG uradi nesto dobro, zasluzila je to svojim igrama.
Da mi ne zamere oni koji vole i navijaju za Sarapovu.

Sharapova je bila brutalnda danas. :worth: Sad ima najvecu sansu da osvoji ovaj turnir i navijam za nju. :ok:
Ne znam samo kako je ova nazovi "teniserka" Bartoli zalutala ovde. :dash:
Drago mi je zbog Li, nju bas gotovim, i ona kad igra kako zna to odlicno izgleda, mozda i ona osvoji. ;)

Sharapova je bila brutalnda danas. :worth: Sad ima najvecu sansu da osvoji ovaj turnir i navijam za nju. :ok:
Ne znam samo kako je ova nazovi "teniserka" Bartoli zalutala ovde. :dash:
Drago mi je zbog Li, nju bas gotovim, i ona kad igra kako zna to odlicno izgleda, mozda i ona osvoji. ;)

Tachno za Sharapovu,vracja se u staru formu,koji udarci nedo Bog da te zvekne s lopticom:lol:Mislim da cje osvojiti turnir,vidi se da je u strashnoj formi:ok:
Li mi je simpatichna:), ova Bartoli moze bash da iznenadi,ali je lik,smeshna je ko crtani:lol:

Andreja danas neprepoznatljiva. Zao mi je sto je izgubila.I Azarenka, Na Li ju je saterala u misju rupu.
Sarapova ima veliku sansu da osvoji RG.
Ako Skjavone udje u finale sigurno ce pokusati opet nesto na silu kao sa Pavljucenkovom.
Sve u svemu, vrlo neizvesno do kraja. Sve je moguce u zenskom tenisu.

Li i Petkovic vracaju stari sjaj zenskog tenisa ...uz Sarapovu definitivno najbolja igra vidjena je od njih dve ,mada ne mogu da se slozim sa komentarima da Bartoli prolazi na srecu ili sl.
Azarenka ima svojih momenata ali cini mi se da pati od istih "decijih" bolesti kao nase uzdanice :P !
Skjavone im svima drzi slovo kako se voljom i borbenoscu nadoknadjuje manjak kvaliteta u odnosu na rivala ...ko god da pobedi bice sasvim zasluzeno ,meni su sve 4 sasvim ok ,ali voleo bih da Sharapova kompletira GS :ok: !

Zanimljivo da za Li uopšte nemam osećaj "nepravde" kao što sam imao kada je Frančeska prošle godine osvojila GS. Dakle mislim da je apsolutno zaslužen. Drago mi je zbog nje.

Koliko je Nole juce lose igrao vidi se sada,Nadal ce Federera da oladi sa pola snage,laganeze ce biti 3:0.

Nema to veze sa Novakom, nego Rafa ima igru za Federera, a Federer kompleks od Rafe. ;) Roger uvek igra dobro protiv igraca tokom turnira ali kad dodje do meca sa Rafom tu je druga prica. Novak je izgubio zato sto je Roger bio bolji. ;)

Back