WTA

Zadovoljan sam. 6:2, 6:2. Betani je kao pit bul, mala, nabijena, udara jako lopticu, a trci ko pcelica po terenu. Dobra proba za Skjavone. :D

Dulko izbacila Stosur. :)

Zadovoljan sam. 6:2, 6:2. Betani je kao pit bul, mala, nabijena, udara jako lopticu, a trci ko pcelica po terenu. Dobra proba za Skjavone. :D

Dulko izbacila Stosur. :)

I ja sam zadovoljan :P . A ono sto si rekao dodatno naglasava kvalitet Jelenine igre ...
Steta za Stosur ,bice bolje drugi put :) !

bravo za hantuhovu :vatromet:
ova mala voznjacki ne zasluzuje gren slem ni pod tackom razno!!
a i zreb se lepo otvara jeci...karo joj je ipak bila problem u zadnje vreme... ima puno, puno sansi ove godine

Tezak zreb za JJ kako god da se okrene. Prvo Skjavone, onda Zvonareva/Pavljuchenkova - bolje Vera jer je Pavljucenkova igrala mnogo sa JJ u poslednje vreme, onda Deni/Kuzi ili Bartoli/Dulko - idealno Dulko, ali su male sanse za tako nesto. U drugom delu ce Azarenka verovatno da se proseta do finala.

Tezak zreb za JJ kako god da se okrene. Prvo Skjavone, onda Zvonareva/Pavljuchenkova - bolje Vera jer je Pavljucenkova igrala mnogo sa JJ u poslednje vreme, onda Deni/Kuzi ili Bartoli/Dulko - idealno Dulko, ali su male sanse za tako nesto. U drugom delu ce Azarenka verovatno da se proseta do finala.

Ne mora da znaci ...MaŠa je tamo ,a ne treba zaboraviti ni Na Li i Petkovicevu ( ili Petkovicku :mrgreen: ) a tu je i buldozer Kanepi !!!

Poslednja izmena:
Pavljucenkova isprasila Zvoncicu. Imala je problema samo u drugom setu kada joj je zakazao servis. Prizeljkivao sam da se desi cudo i da Zvoncica prodje dalje kako bi JJ imala laksi posao. Ovako je ceka Pavljucenkova koja je dobro poznaje i sa kojom je igrala dubl na RG-u.

Horor. Dobro je igrala na pocetku, ali je glupo izgubila prvo svoj gem, a onda i dozvolila Skjavone da se spasi u sledecem. I onda je usla voda u usi. Pogubila se totalno. Jos Skjavone pogodi dve svinje o mrezu na brejk loptu. Valjda ce malo da dodje sebi. Ajde JJ.

Back