WTA

Jeste, igrala je valjda sa Golovin il kako se već preziva :) Ali tad su ispale u drugom kolu.

"Anastasia asked me to play when we were in Monterrey," explained Jankovic, who was defeated by the 19-year-old Russian in the singles final there last week. "I don't play doubles so often, and I thought it would be a lot of fun if I played. It's good practice for my volleys and my serve. I've got to learn, you know, to play doubles better.

"Today we beat the No.1 players in the world, which we didn't really expect, so that's quite exciting," she added.

Igrala je sa Tatjanom ali Garbin... :) Ispale su u drugom kolu, prvo su dobile Safarovu i Zvonarevu a onda ispale od Matek-Sands i Jan (Yan) i to u super taj brejku 10-5...

Veceras od 19:15h na Eurosport-u pocinje prenos zenskog dela turnira... :) Sto se Jeleninog meca tice nece biti prenosa...

Poslednja izmena:
Zvonareva ispala od Cibulkove 6-4 6-7 4-6...

Zeznuta je Cibulkova, ali JJ ima lek za nju - samo udara spinove i dize loptu. Cibulkova ima metar i zilet - svaka JJ-ina lopta je preskoci pa mora da vraca iz publike... :D

Mnogo iznenadjenja. Safina izbacila Hantuhovu, Bartoli Petkoraci...

Posle dosta vremena Jeca i Ana igraju jedna protiv druge!
Ne volim kad nashi igraju jedni protiv drugih,narocito u ranoj fazi turnira, ali kad je vec tako,nek pobedi bolja u tom susretu:),ali licno navijam za Jecu:)

Ne gresis...

Safina se konacno vraca, posle duzeg vremena uspela je da veze par pobeda i da se plasira u 1/8 finala... Napravila je iznenadjenje i izbacila Samantu... Inace dala je jedan intervju u IW u kojem je pricala kako je razmisljala da se na pocetku sezone penzionise, srecom sve je krenulo dobrim putem... Od ponedeljka je ocekuje skok na listi, trenutno je 108...

Povratak zaboravljenih asova... Vratila se Jelena Dokic, pa Lusi Safarova, sada Safina, vidim da i Chakvetadze igra tenis, jos samo da se vrate Lisicki, Vajdisova i Tati Golovin... :D

Povratak zaboravljenih asova... Vratila se Jelena Dokic, pa Lusi Safarova, sada Safina, vidim da i Chakvetadze igra tenis, jos samo da se vrate Lisicki, Vajdisova i Tati Golovin... :D

Za Golovin nesto bas sumnjam, zbog bolesti bese prestala... A Vajdisova jedino ako joj flipne nesto u glavi...

Za Golovin nesto bas sumnjam, zbog bolesti bese prestala... A Vajdisova jedino ako joj flipne nesto u glavi...

Steta, Tati mi je bila medju omiljenim teniserkama u poslednjoj deceniji uz Jelenu Dokic, JJ i Pati Snider. Mada ko zna ona je jos mlada, mozda izmisle neki lek u skorijoj buducnosti.

A Vajdisovoj je flipnulo kad je napustila tenis da bi se udala za seksi Radeka. :D

Steta, Tati mi je bila medju omiljenim teniserkama u poslednjoj deceniji uz Jelenu Dokic, JJ i Pati Snider. Mada ko zna ona je jos mlada, mozda izmisle neki lek u skorijoj buducnosti.

A Vajdisovoj je flipnulo kad je napustila tenis da bi se udala za seksi Radeka. :D

Vaidisovoj ne da je flipnulo, njoj kao da je neko izvadio prvo oci pa mozek... :)

Nikad mi se nije svidjalo kako Pati igra... Ne znam zasto, ali ne da mi se da je gledam...

Vaidisovoj ne da je flipnulo, njoj kao da je neko izvadio prvo oci pa mozek... :)

Nikad mi se nije svidjalo kako Pati igra... Ne znam zasto, ali ne da mi se da je gledam...

Meni je uzivanje da gledam Pati. Volim njene udarce, ima neku lepotu pokreta. A i ovako je pravi fajter. Skroz mi je simpatican lik. :D

Ana odigrala mec zivota. Cestitke na pobedi. Mada opet te provokacije, nesportsko ponasanje. JJ ne sme da dozvoljava da je takve stvari izbace iz takta. Mora da igra bez emocija, strpljivo, pametno... Mogla je da uradi mnogo toga, ali nema veze idemo dalje. :)

Ana je bolja igračica od Jelena! Jelena je Anu dobila kada je bila totalno van forme, i kada je Jelena igrala najbolji tenis, Ana ju je u međusobnim duelima uvek pobeđivala!

BRAVO ANA!!!!!!

Ana odigrala mec zivota. Cestitke na pobedi. Mada opet te provokacije, nesportsko ponasanje. JJ ne sme da dozvoljava da je takve stvari izbace iz takta. Mora da igra bez emocija, strpljivo, pametno... Mogla je da uradi mnogo toga, ali nema veze idemo dalje. :)

Kakvo nesportsko ponasanje? Ja nisam nista primetio? :eek:

Back