WTA

Da na ovom turniru nije ušla u finale, bio bi debakl... ali sa ovakvim igračicama trebala je i da ga osvoji. Nije, tako da veliki neuspeh stoji !

Ocigledno da nije mogla da osvoji ovaj turnir,ali nije valjda smak sveta:lol:
Znaci ovo su Jecine trenutne mogucnosti ,realno!
Moje misljenje,naravno,a kome je to debakl,pa svako ima pravo na svoje misljenje,zar ne?:cao:

Da na ovom turniru nije ušla u finale, bio bi debakl... ali sa ovakvim igračicama trebala je i da ga osvoji. Nije, tako da veliki neuspeh stoji !

Prosle godine je ispala u prvom kolu, tako da je ovo napredak.

Btw, Jelena Dokic preskocila 30 mesta na wta listi i sada je 61., Bojana 52., Ana 21., JJ 6.

Serena in ‘good spirits,’ says Wozniacki after visit Ticker – Monday, March 7, 2011

World No. 1 Caroline Wozniacki visited Serena Williams at her home in Los Angeles prior to heading to Indian Wells, the Danish paper Ekstra Bladet reports.

Williams recently suffered a pulmonary embolism and her return date to the tour is uncertain. ”As always she was a lot of fun to be with,” Wozniacki said. “She looked good, but of course she has a lot of things that need to be checked up on. But she is in good spirits.”

“Izgleda da se sve vrti oko Indijan Velsa. Počela sam tada da igram moju pravu igru i uz tim osećala sam se jako dobro što mi je pomoglo da osvojim turnir. Sve se sklopilo, precizni udarci, pozicija na terenu, agresivnost, izlazak na mrežu i servis. To je doprinelo da osvojim titulu”.

Zbog problema sa operacijom oka, Jankovićeva je pripreme za ovu sezonu počela kasnije i na januarskim turnirima nije bila u formi. U Dubaiju i Dohi igrala je polufinala, a u Montereju finale. Zato se sada oseća daleko sigurnijom pred turnir u američkoj pustinji iako je odbrana titule uvek teži zadatak.

“Zaista sam sigurna u moju igru pred odbranu trofeja. U poslednjih nekoliko nedelja igrala sam jako dobro, tako da se naporan rad isplatio. Trudila sam se da se ponovo dokažem i mislim da sam uspela, jer sam na putu povratka u sam svetski vrh. To je i zbog toga što sam potpuno zdrava tako da mogu da se posvetim tenisu u potpunosti i uživam na terenu”.

Predstoji joj odbrana 1000 poena, ali ona ne oseća pritisak.

“Ne razmišljam o tome, jer mi je cilj da izađem na teren i igram dobro. Moram da razmišljam pozitivno, da pružim maksimum u svakom meču a to je i deo mog takmičarskog duha. Ne želim da stavljam sebe pod pritisak da branim titulu, poene i rejting”, rekla je Jelena Janković.

Super, odbranila je za sad 80 poena, ostalo još samo 920 :D Dobro je što će Jelena u najgorem slučaju biti bar sedma, ili osma ukoliko Azarenka osvoji ovo... A nešto sumnjam da će se to desiti :)

Ma samo nek ona ide mec po mec... Nisam nesto pratio Azarenku u poslednje vreme a nisam ni cuo da je nesto sjajno igrala tako da nesto i ne verujem da ce osvojiti IW...

Jelena i Anastazija su pobedile prvi dubl sveta 7:5 7:5 i plasirale se u 1/4 finale dublova :D

Hahahaha!!! Samo nek ona nastavi tako i u singlu... Cini mi se da je i prosle godine igrala dublove u IW... :)

Jeste, igrala je valjda sa Golovin il kako se već preziva :) Ali tad su ispale u drugom kolu.

"Anastasia asked me to play when we were in Monterrey," explained Jankovic, who was defeated by the 19-year-old Russian in the singles final there last week. "I don't play doubles so often, and I thought it would be a lot of fun if I played. It's good practice for my volleys and my serve. I've got to learn, you know, to play doubles better.

"Today we beat the No.1 players in the world, which we didn't really expect, so that's quite exciting," she added.

Back