WTA

Daleko od toga da sam strog, možda sam malo kritičniji prema Jeleni jer joj želim sve najbolje. Evo, pobedila je Kaju (iako za to najvećim delom treba da se zahvali navijačima, bili su fenomenalni). Bitno da je ponovo u četvrtfinalu nekog turnira. Na žalost, dalje od šestog mesta može samo sa titulom, ali svaki poen joj je sada jako bitan jer posle Dubaija, sledi odbrana poena (IW 1000, na šljaci mislim brani skoro 2000)

E, pa nije bash tako, nije publika igrala mesto nje:)
Tachno je da nije blistala, ali 2 i 3 set se borila, pruzhila maksimum, ushla u chetvrtfinale, a shta cje dalje uraditi,videcjemo.
Sledi joj tezhak mech, ali korak po korak, i da ostane na 6-tom mestu, nije to toliko bitno, nego da podigne formu i igra shto bolje.
Moje mishljenje, naravno:)

Istina je da su male sanse da odbrani sve poene, bitno je da dobija sto vise meceva kako bi vratila samopouzdanje i kako bi podigla nivo igre... A to ne moze preko noci...

Daleko od toga da sam strog, možda sam malo kritičniji prema Jeleni jer joj želim sve najbolje. Evo, pobedila je Kaju (iako za to najvećim delom treba da se zahvali navijačima, bili su fenomenalni). Bitno da je ponovo u četvrtfinalu nekog turnira. Na žalost, dalje od šestog mesta može samo sa titulom, ali svaki poen joj je sada jako bitan jer posle Dubaija, sledi odbrana poena (IW 1000, na šljaci mislim brani skoro 2000)

Uz sva nasa navijanja sto je po meni normalno trenutno je nasa najbolje plasirana teniserka, nasa sunarodnica meni licno draga a nama u Crnoj Gori mozda i snaha,Ona ce tesko da odbrani toliko bodova.
Zao mi je ako se to dogodi jer ima sansi da trenutno stanje u zenskom tenisu iskoristi .
Za nju nije problem pobijediti obe sestre Vilijams

Poslednja izmena:
Pobedila je i Stosur!!!!! Ah, kako sam se uželeo ovakvih mečeva! Prvo polufinale od RG-a.

Ma kao što rekoh, ne mora da odbrani sve, ali da bar većinu ne izgubi :D (Mislim da ne moram da naglasim, ali čisto da pomenem, meni je Jelena najdraži sportista uopšte, tenis gledam prvenstveno zbog nje, i normalno da ću uvek da navijam za nju :p)

Pobedila??? :eek: :super: Ja sam gledao do 3 seta i gubila je 2:0, ja reko ode Jeca kuci i zasapao :mrgreen: Nisam ni proveravao rezultat :D
Ajde JJ do titule i da se vratis na prave staze.

Vidiš ti to, ti je otpisao, kad ono međutim :D

Sutra protiv one izblajhane.... Huh... nekako bi mi draže bilo i da je danas izgubila od Stosur nego od nje...

Jelena u polufinalu Dubaija
Izvor: B92

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izborila je plasman u polufinale turnira u Dubaiju.
Jankovićeva je u četvrtfinalu slavila protiv Australijanke Samante Stosur posle veliki borbe u tri seta, sa 6:3, 5:7, 7:6 (7:4).

U borbi za plasman u finale Jankovićeva će se sastati sa Karolinom Voznijacki iz Danske, koja je pobedila Izraelku Šahar Per.

Srpska teniserka je bez većih problema povela sa 1:0 u setovima, ali joj je potom Stosurova pružila veliki otpor. Pošto su obe bile sigurne na svojim servisima odluka je u drugom servisu pala u 12. gemu, kada je Australijanka napravila brek i tako izjednačila na 1:1.

U trećem setu vođena je velika borba, iako je Stosurova nastavila tamo gde je stala u prethodnom, pošto je povela sa 3:0, a potom i sa 4:1. Ipak, Jankovićeva se vratila i sa tri vezana gema izjednačila je na 4:4, a potom je uspela da dovede meč do taj brejka, koji je osvojila sa 7:4, pošto je iskoristila prvu meč loptu.

Jankovićevu u polufinalu očekuje duel sa Dankinjom, koja će se u ponedeljak vratitli na prvo mesto WTA liste. Njih dve su se do sada sastajale četiri puta, a na svim mečevima je trijumfovala srpska teniserka.

BRAVO Jeco:D,svaka chast i chestitke na pobedi,zasluzhila si pobedu nad Samantom itekako:D
Eto,to je Jeca, zato je volim i verujem u nju i njenu igru, veliki borac,nikad ne odustaje,u stanju je da preokrene rezultat i kad izgleda da je mech izgubljen!!!
Bravo josh jednom,ajmo Jeco:D

Bravo JJ. Bravo. Sad bih je izljubio da mogu. :heart: :D

Juce je dobila onog dzina od tri metra, danas ovu nabildovanu Stosur, sutra da isprasi Karolinu i bicu srecan narednih nedelju dana. :D

Iskreno ni ja nisam verovao da ce dobiti ovaj mec... Nisam gledao pa ne znam kako su igrale ali je dobro sto se JJ vraca u formu... Nije to jos uvek ona stara JJ kada je postala prva na turu, ali (kao sto sam vec rekao) bitno je da dobija meceve i da vraca samopouzdanje koje joj je nedostajalo u drugoj polovini prosle sezone... Svaka cast... :)

Shteta,prvi set onako izgubljen:(
U drugom se videlo da je umorna, puno greshaka,zhao mi je,josh ne mogu da se otmem utisku da je Jeca mogla da dobije ovaj mech.
No, idemo dalje,i ovo je veliki uspeh,ajde Jeco bicje josh bolje,verujem:D

Steta za JJ. Umor je presudio. Nije mogla da trci ni 2% od onoga koliko moze. Mozda cak i njen najgori mec ikada. A cak i sa takvom igrom je mogla lako da dobije Karolinu, da nije ispustila nebrojene sanse. Stekao sam utisak i da je mnogo smrsala. :)

Utisak dana mi je Karolina. Disciplinovano vraca lopticu najbolje sto moze - to je definicija njene igre. Kreativnost 0, ostalo - tu negde oko proseka. Ne postoji nijedan elemenat igre kod nje koji bi impresionirao gledaoca. Antitenis. Dosadno. Uzasno. Ne znam sta bi moglo da me natera da ponovo gledam neki mec Karoline Voznijacki.

Čak i da je dobila prvi set, mislim da ne bi imala snage za dalje.... Huh, Kaja i Kosturka uzeše svoj danak.... Nadam se da će biti bolje u Dohi. Neverovatno koliko sreće ima ova izblajhana....

Zavijali su joj stopalo i prste. Verovatno zuljevi.

Hvala, reko samo da nije nesto ozbiljno taman kad joj je krenulo... :)

Inace izasao je zreb za Dohu, JJ je u donjem delu...

U prvom kolu Fatma Al Nabhani (ne znam kako se cita), drugo kolo verovatno Kirilenko, 1/4 finale Li, 1/2 finale Zvonareva ili Azarenka...

Na drugoj strani zreba 2 interesantna meca prvog kola, Sahar Per i Kuznjecova, Klejbanova i Prasoli... :)

Poslednja izmena:
Hvala, reko samo da nije nesto ozbiljno taman kad joj je krenulo... :)

Inace izasao je zreb za Dohu, JJ je u donjem delu...

U prvom kolu Fatma Al Nabhani (ne znam kako se cita), drugo kolo verovatno Kirilenko, 1/4 finale Li, 1/2 finale Zvonareva ili Azarenka...

Na drugoj strani zreba 2 interesantna meca prvog kola, Sahar Per i Kuznjecova, Klejbanova i Prasoli... :)

Kirilenko odustala zbog povrede, tako da u drugom kolu VEROVATNO duel Jelena Bojana.... I opet u drugom kolu... Zavera!

Back