WTA

velika je istina da izgled igracice gotovo uvek odlucuje o tome za koga se navija. npr., devojke ce cesto navijati pre za jelenu bas zato sto je ana lepsa, dok ce muskarci raditi obrnuto... u extremnim slucajevima, ostaje se bez navijaca (npr. kuznjecova). mislite o tome... :lol:
btw- sharapova se povlaci iz majamija zbog povrede ramena...

velika je istina da izgled igracice gotovo uvek odlucuje o tome za koga se navija. npr., devojke ce cesto navijati pre za jelenu bas zato sto je ana lepsa, dok ce muskarci raditi obrnuto... u extremnim slucajevima, ostaje se bez navijaca (npr. kuznjecova). mislite o tome... :lol:
btw- sharapova se povlaci iz majamija zbog povrede ramena...

da i ja se slazem sa tobom sto se tice ovo da se navija za nekog zbog izgleda,
pa mozda too u ja pripadam

by plavooki djecak

Ја гледам на Dubai Sport Channel-у (Hot Bird 13E) од почетка. Јес' да коментатор меље на арапском, ал' кога брига. :mrgreen: Арапски коментатор изговара 'ладно Србија. :)

Сад ћу на Евроспорт пребацити.

Da li je neko primetio da se teniski mecevi koje igraju nase devojke ne prenose na "nacionalnoj televiziji" iliti javnom servisu evropske srbije (KOJI PLACAMO)? Takodje nema prenosa ni na ostalim patriotskim televizijama koje se "ponose" uspehom nasih teniserki!!! Polufinale u Indian Walles-u...SRPSKO POLUFINALE...a nikog nije briga !?!?!?!?!?!?!?!?
Da li sam nesto propustio?
Sta je vaznije od srpskog polufinala i vecerasnjeg finala, sto se sporta tice?
Da li su e zene i devojke racunaju u srbe ili su one sramota srpskog drustva, mozda?
Mozda treba politicki da se izjasne da bi dobile pravo glasa?
Neka mi neko kaze da li sam mozda pogresio forum i da li je ikoga od vas briga za to, ili je bitno jedino da li ana i jelena dobro izgledaju u garderobi koju nose?????
Sramota!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeeessss!!!!Svaka cast Ani!!!SUper mec,i sto se tice one gore konstatacije,ne mora da znaci,evo ja sam zensko pa navijam za Anu,i vecina ovih koje ja znam,tako da sve zavisi od osobe.Ako je slucaj da si ljubomoran,uvijek ces to biti i samo ces traziti izgovore da ne navijas za nekog zato sto je dobar,uspesan u onom sto radi,lep ili tako nesto.U tom slucaju ovo gore vazi....

U svakom slucaju: TOOOOOQ!!Bravo ANa!!!

Bravo Ana. Na novoj wta listi JJ ponovo treca.

1. Henin 6330
2. Ana 4296
3. JJ 3790
4. Kuznjecova 3750
5. Sharapova 3671
6. Chakvetadze
7. Venus
8. Serena
...

Back