WTA

Ja samo znam da mi je kad je izasao zreb bilo drago sto je Nole u Fedexovoj polovini, ali kako odmice US Open vise bih volela da je kod Nadala, imam utisak da bi njega kako trenutno stoje stvari mogao lakse dobiti.Mada to jos nista ne mora da znaci.

pa znas kako kad mu padne Nadal u zrebu izgubi,kad mu padne Federer izgubi,njemu ne valja niko.....nego lepo nek uzme i psihicki se spremi za mech sa federerom pa ce da ga dobije.....

lepo do tebe.... ako te to toliko zivcira iskljucih lepo ton i uzivas u njenoj igri,a ona je za razliku od nekih teniserki sjajna

Dinarina igra na momente uošte nije sjajna, šta više u nekim momentima igra očajno. Ali uvek se nekako dozove pameti pa uspe da odigra kako treba. Trenutno jeste jedna od boljih teniserki, ali ne verujem da će taj njen iznenadni "proboj" da potraje dugo.

Ne znam da li je to zbog Marata,ali Dinara mi je do sad nekako najsvetlija tacka u zenskom tenisu trenutno.Navijam za nju.Ono njeno serviranje na OI je pokazalo koliko ona moze da padne iz meca u mec.

sve sto sam napisao vazi i za njenu mladju sestru i ostale ''gospodjice'' mogu samo da pevaju od srece sto ce neka od njih ispasti u medjusobnom duelu vec u 1/4 kad objektivno opet zasluzuju samo finale

Back