GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Ko je to rekao? Pa meni je trebalo pola godine samo osnove da nauchim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ovako ja to mogu da ti objasnim...prvo je pitanje kakve ti igre volis ako volis strategije kao sto je dota onda to nije tesko za tebe ali wow je igra koju nebi preporucio ni detetu od 4 god...wow se placa a na piratskim serverima ima bagova i ostalih s**nja....za dotu ti je potreban warcraft 3 i frozen throne ako si bas zainteresovan za igranje kupi original ali i ne moras nabavi piratski skini garenu i igraj,sto da se zavitlavas sa wow dota nije teska igra samo trbea 5 min objasnjavanja i to je to preporucujem dotu
Hah. I CS je samo "obichan" mod za Half-Life, pa je najpopularnija online igra unazad 10 godina. A trivijalniji je od Dote, i to mnogo. S druge strane, izmedju WoW-a i Dote, moram da kazhem da je Dota znatno tezha za igranje, ako nishta drugo, a ono bar zbog toga shto WoW mozhesh da birash da igrash iskljuchivo protiv AI protivnika (dakle PvE) i da ne privirish u PvP uopshte i opet mozhesh da se nazovesh dobrim igrachem, dok s druge strane, Dota je iskljuchivo PvP, a svi znamo da je neuporedivo tezhe igrati protiv zhivih protivnika za koje nikada ne znate shta ce u sledecem momentu da uradi, nego protiv unapred isprogramiranih. Takodje, DotA zahteva da napravish idealan tim od 5 igracha od kojih svaki ima 4 spell-a i mozhe da nosi u svakom trenutku najvishe 6 item-a, shto je priblizhava vishe nechemu nalik na shah, a manje igrici za zabavu. I, na kraju, kriva uchenja kod DotA-e je jako strma, i zahteva pamcenje ogromnog broja informacija (svaki spell svakog od 103 heroja, last-hit, deny, spawn time creepova, spawn time runa, pa neke naprednije tehnike poput junglinga, stack-ovanja kripova, juke-ovanja, animation cancel, itd, itd, suvishe ih ima da bih ih sad sve nabrojao), dok je kod WoW-a period privikavanja prilichno bezbolan, samim tim shto je integrisan u proces levelovanja.
NEMOJTE bre da lozite momka da ide na Dotu da mu nabijaju komplekse tamo
NEMOJTE bre da lozite momka da ide na Dotu da mu nabijaju komplekse tamo
(ali sumnjam da mozes sa prilozenim znanjem)
Imam nekoliko pitanja:
1.Koji Word of Warcraft je najpopularniji za igranje na netu?
2.Koji Word Of warcraft mi preporucujete da skinem?
3.Sta je to Dota i da li ona dolazi uz WOW?
Stvarno sam nov u ovome
ali kao sto rekoh po meni wow je za malu decu igrao sam to i stvarno je glupo kao neka kopija warcrafta i nekih mapa stvarno dosadno dota je zakonДај не лупетајте,ДОТА је далеко компликованија од ВоВ-а,играм ВоВ три године а доту од када је изашла и заиста је смешно поредити ове две ствари.
ali kao sto rekoh po meni wow je za malu decu igrao sam to i stvarno je glupo kao neka kopija warcrafta i nekih mapa stvarno dosadno dota je zakon