World of Warcraft

E zna neko neki private server sa wotlk da radi.Ja ga skino i snimio i sad provalim da su svi sa wotlk-om fun serveri nema ni jedan blizz.Ako neko zna nek mi posalje na pp adresu a moze i ovde ako hoce.Please igra mi se bas sada nesto puno wow.

imas par malih pvt. servova sa wotlk al ko sto strajo rece igranje na njima ce ti se smuciti zbog gomile bagova i gluposti questova koje ne mozes da zavrsis i sl. tako da ako ti se igra na pvt servu igraj tbc...

I ljudi shta cemo? :D

Evo ja sad gledam u account managment i gledam u ovaj preostali Gamecard i prosto mi zhao da ga bacim. Ali prosto moram. Ovo je bullshit ! Pvp je u *****. Neki retardi spamuju neka dugmaaad, Ambush, Arcane Barrage, neki Judgementi, neke machke krituju 8k, umiresh instant. Kao chekaj resilience, chekaj ***** moj a ne resilience. I capped resilience ce da smanji crit dmg za 30% a crit chance za 15%, opet crit od 10k ce da bude 7k i to necemo gledati pre s7/s8.
Wau brate zhivecu 2 sekunde duzhe. Nek pushe ***** ****** !!!!

ZAJEBITE WOW !!!!

Ako mi neverujete proverite PvP forume ! http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=11091&sid=1

Back