World of Warcraft

početak sa 2 LB-a, chain, flame shock, magma totem, earthbind totem, kite oko nekog objekta - čitaj pillari u Nagrand areni sa frost shockom, samo refresh flame shock ponekad i mora da padne, sem ako nije priest, e ti su OP :D

početak sa 2 LB-a, chain, flame shock, magma totem, earthbind totem, kite oko nekog objekta - čitaj pillari u Nagrand areni sa frost shockom, samo refresh flame shock ponekad i mora da padne, sem ako nije priest, e ti su OP :D

LOL kad sam ti video build bez Lightning mastery mogu samo da kazhem LOL !!!!!!

necu ni da ti komentarishem ovaj tvoj "postupak" prosto... FAIL !!!

hvala mixed na napomeni, a ti, strajo, umesto što se zadržavaš na jednom talentu koji je promakao u žurbi, probaj da pogledaš ceo spec i reci mišljenje tek onda. hvala.
hajde, ako imaš nešto drugo na umu oko tog mog "faila" prvo reci u čemu je problem, i nemoj da vređaš, nikad nije poželjno

pogledao, glupost, u pvpu kao resto NIKAD nisam bacio HW, LM je MUST MUST MUST, kao burek sa jogurtom, najvazhniji ubedljivo talenat, a valjda nisi zaboravio da:
warrior: charge
rogue: SHS ili jednostavno dodje
drood: charge

tako da nema nishta od tvoja 2 lba od 3k... i nemash CC pa nemozhesh da se odvojish od njih...

ako se warrior prvi napadne, nema šanse da charga jer charge ne može u borbi. Intercept (warrior), kao i druidov charge zahteva range, i čim druid beži od protivnika u bear formi, to znači da će ga chargati, rešenje je približiti se i kada druid krene na tebe, frost shock ako resista slow totem i onda se može iznjukati, a i ***, ako stuna i rogue, meda, warrior nevažno ko ima se valjda PvP trinket, ima i talent Thunderstorm za knockback ako se previše približi, i dok se nema cc, valjda neka improvizacija može da se napravi

shta fali ele shamyju josh nakon ekspanzije po meni ce cak spadati u jednu od jacih pvp klasa posebno sa onim novim talentima storm earth and fire i thunderstorm sta vec...
Nikad nisam igrao licno sa shamyjem main mi je rogue al par drugara stvarno umeju sa shamyjem pvp odlicno..

btw cujem ele shamy al ne full ele nego 40/0/21 super za pvp a na resto navuci nature swiftness i to je mashina za pvp..

Poslednja izmena:
evo 2 razloga zashto nisam resto:

1. treba mi lvling gear a resto to nije (jeste da dele gear resto i ele ali ele je kurchina :D)
2. treba mi jedno sat vremena da uradim dailije (gank fest na Fmane) a da bacim 100g na respec a da zaradim 120 nije mi primamljivo xD

Back