World of Warcraft

Mozda je quest izbagovan(mada ja nisam imao problema). Poshalji ticket game masteru, on ce ti reshi problem. Meni je bio izbagovan sigil of arathor quest pa mi gm lepo rekao da savatam onog npc-a na mestu blizu spawna(ako se dobro secam).

Ne već na našim kurčevima piše "Frostmane" pa tu igramu...
prati diskusiju i ne odvaljuj se...
Hedon, hvala za pare once more, vraćam čim malo skočim sa levelima...
Strajimire, nick mi je Blockout, čisto da znaš... ne igram mnogo u zadnje vrijeme

@ivan
ako si alijansa dodjesh kod nas :) mnogo dobar server

@limun
ako ocesh u guild... :)

i to za guild bash smo neshto na /g prichali i uglavnom tu treba nekoliko ljudi da se transferuje, mi da izlevelujemo a nacemo i josh ljudi, da ovaj guild postanje bash guild a ne neko sr.anje koje okuplja srbe na serveru, i nisu tu samo srbi nego ceo ex yu, i kad izadje wotlk krecemo te instance ;)

@ivan

@limun

i to za guild bash smo neshto na /g prichali i uglavnom tu treba nekoliko ljudi da se transferuje, mi da izlevelujemo a nacemo i josh ljudi, da ovaj guild postanje bash guild a ne neko sr.anje koje okuplja srbe na serveru, i nisu tu samo srbi nego ceo ex yu, i kad izadje wotlk krecemo te instance ;)

Vitezovi Reda Zmaja?

@ivan

@limun

Na kom ste serveru?

Jesam alijansa ali ne verujem da cu u guild gde ima vise od 3 srbina... Mislim, izvini ali sve unistimo cega god se docepamo...isto i za ruse i za otsale sa balkana :bye:

Ja cu juriti neki hardcore guild za WoTLK

a frostmane bre a znam za to ali ovaj guild mi deluje mnogo dobro, dobar GM, nema onih napaljenih 12ogodishnjaka i ostalih gluposti xD

Prvo, ozbiljan guild koji ja trazim mora raidovati 25man instance za pocetak, bar da je poceo sa tk i ssc. Drugo, ne sme imati clanove koji nisu lvl70 a da pritom nisu altovi. Trece moraju biti skilovani ljudi i da ne bude bas klincadija... Ja sam trenutno u jednom takvom [citaj: The Death Eaters na Xaviusu], pocinjemo MH da raidujemo polako... nije bas hardcore ali ja sam kasno poceo sa tbc pa nisam uspeo na vreme...a sad vec prestajem polako sa raidovima...

ravencrest mozda posetim... ali razmislicu jos...Necu bas prepun server da ne bude dc i lag... :bye:

Back