World of Warcraft

hehe necu pa da najebem u zivotu

slushaj, nemoj da se primash na te gluposti kako chovek ne mozhe da se kontrolishe kad krene i sranja u tom stilu. Ja sam chuo na tone takvih gluposti, i to je MOZHDA tachno kad si 6,7 razred (secam se tad, bash sam se nalozhio na igru, igralo mi se po ceo dan), al' kad si malo zreliji, igrash igru kao svaku drugu, jeste zanimljivo i sve to, i jede vreme igra, al' ako stvarno imash zhelju da budesh umeren u tome, tu nema problema, znam vishe iskusnih igracha koji ne da ne igraju mnogo, nego se pojave samo u vreme raidova ili tempiraju vreme za arenu, chisto reda radi da odigraju, znachi ako imash mozga, opushteno

@stevamustaine
Onda nista od Toxica?

Vidi ovo: http://www.burning-wow.com/

EDIT POSLE IGRANJA:
Server je odlican! Sreo sam par igraca, a latency je uvek zelen, ne prelazi 200! Nijednom me nije izbacio tokom pola sata igranja.
Igrao sam na Frostmourne realmu (Normal), tu si i RPPVP Test Server i jos 3 PvP servera od kojih je jedan Test Server.
Ajd da igramo na Bloodmyst realmu, ima najvise igraca i vise Horde nego Alijanse. Lvl cap je 70.
Sakupimo masu i picimo.

Realmlist: burningwow.servegame.com

Poslednja izmena:
ako ocesh lako a dobro... rogue...

EDIT:

da znate samo da su privatni serveri piraterija... i nije lepo koristiti forum za te stvari, a zatvarate milion tema na kojima ljudi trazhe cd key npr ili crack a vi radite isto to :S

Back