World of Warcraft

pa taj mag je noob za medalju, chim se oslobodish rogue stunova i chuda blinkuj se i baci neki dot (ice da ide sporije) da nemozhe da opet stealth i rokaj ga do kraja magijama... meni upalilo MILION puta !!!
Mage nema dotove covece... Sem propratni efekat fireballa ali to nije dot... :bye:

Ovako. Frost ti je bolji od fire-a za lvlovanje iz jednog prostog razloga, a to je veca sansa za prezivljavanjem, mocices elite mobove lagano da sabijas a sa fire mageom to ne bi mogao... Znaci idi na frost i palijaj icice mnogo brze dok se lvlujes...

Kad dodjes do sedamdesetog kako god hoces, mozes sve biti mada sam ja raiding fire spec... :bye: i obozavam ga...

pa taj mag je noob za medalju, chim se oslobodish rogue stunova i chuda blinkuj se i baci neki dot (ice da ide sporije) da nemozhe da opet stealth i rokaj ga do kraja magijama... meni upalilo MILION puta !!!

Taj mage ima 2.5k manu ali 500 hp ja sa sabana sam na 15lvl element imao vise nego on :lol:
Kad sam dobio level za onaj resist fire totem dobio sam ga.
Ali i dalje stoji cinjenica da kad ima dobrog tanka pravi (fire) crit u p**** m******* :D

Brate mage na sedamdesetom je najaci!A to za rouga slusaj vamo....Kada ti baci cheap ti se blinkujes pretvoris u ovcu.Gadjaj ga frostboltovima i kada stigne do tebe vec ima pola helta....Zaledis ga frostnovom i samo ispaljujes ice lance dok neumre!:D(blink mozes baciti dok si pod stanom)I ovo vazi samo ako si frost!

aman bre... ja sam uzeo maga jel mi je JAKO zanimljiv i to je sve, volim kastere i pa to ti je, volim i locka ali mi je ovo zanimljivije ;) hunter je dosadaaaaaan u P.M. pustish peta i gledash lol, ali najjache je mlatinuti nekoga fireballom sa hiljadu metara xD

Back