- Poruka
- 2.787
btw za karticu jel oni automatski skidaju pare svaki mesec ili kako to funkcionishe???
dakle???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
btw za karticu jel oni automatski skidaju pare svaki mesec ili kako to funkcionishe???
znachi JA uplacujem ono ne skida automatski... neverujem da cu ja to duzhe od raspusta igrati..![]()
Blizzard keva ...
ljudi kazhite mi shta je bilo sa FILMOM WoW ...
mislim chuo sam neke glasine o otme 8-| ...
omg... znachi igrao sam na WoWScape blizzlike i sad orginal... to su dve POPTUNO RAZLICHITE igre... POTPUNO !!!
Ma brate ako ti se placa uzmi AoC.AoC je MAJKA za WoW![]()
jesi igrao pa da tako pričaš?
*** nisam igrao ali sam video screenshotove,trailere,gameplay na utubeu.Ali ipak wow ima iza sebe jos Warcraft 3 Warcraft 2 Warcraft 1 sto se bazira na prichi i po tome je dobar WoW ali ipak mislim da je AoC bolji.
Heh , WoW mora da se igra da bi se ocenio.*** nisam igrao ali sam video screenshotove,trailere,gameplay na utubeu.Ali ipak wow ima iza sebe jos Warcraft 3 Warcraft 2 Warcraft 1 sto se bazira na prichi i po tome je dobar WoW ali ipak mislim da je AoC bolji.
YEAH MAN!!! Kupio sam pre-paid
Nisam igrao ni jednu igru koja se placa ali kada bi kreno neku da igram bio bi to wow ili aoc.Naravno wow pichim na private serveru.Steta sto nema privatnih servera za aoc.