World of Warcraft

srecan rodjendan gujazord..
@cairne
pa eto... i ja sam se dvoumio i napravio sam warlocka, mozhesh odjednom vishe mobova da skidash, bacish dotove na jednog i pustish peta, pa onda na drugog bacish dotove i navuchesh na sebe i samo tako vrlo brzo skidash mobove ;) Dok je mage ono chisti dps, pogotovo fire, dok je frost za PvP, a arcane je neka kombinacija ;)

@tema
a shta je najbolje za locka za PvP i sa kolikim levelom mogu u BG i u arene?

Hvala vam :)

Za warlocka je za PvP najbolja kombinacija demonology i affliction poznatija kao sl/sl gde je poenta da uzmes Soul Link iz Demonology i Siphon Life u Affliction.
Poenta ovoga je sto duze prezivljavanje a ne neki specijalan damage.
Izgleda ovako : http://www.wowhead.com/?talent=Iq0rVRdkoZbxczIiz0es

U BG mozes od 10-og levela Warsong Gulch
od 20-og Arathi Basin
od 51-og Alterac Valley
od 61-og Eye of the Storm

U arene nisam siguran kad mozes ali tek na 70-om je rated.

Video sam. Meni je opet najbolje uradjena luka stormwind jer ja se najvise palim na okolinu u WoWu...znaci nove mape, sneg...ja obozavam sneg :bye:

Medvedi...jedva cekam :super:

Samo mi je ruzno oni svetleci roboti kao gnomi i to ne znam sta vec...:dash:

pogotovu je velik dozivljaj kad si pratio istoriju warcrafta jos od rata drevnih:ok::ok:

Jos se sjecam kad sam ulazio u Stormwind, pa vidio one spomenike postavljenim u ime heroja ekspedicije na Draenoru.Aleria Windrunner, archmage Khadgar, Kudran Wildhammer, Danath Trollbane i Anudin Lothar svaki od njih ima svoj spomenik i natpis.
Mozete da zamislite moju reakciju kad sam vidjeo Danath Trollbanea u baraci u Honor Holdu.

pogotovu je velik dozivljaj kad si pratio istoriju warcrafta jos od rata drevnih:ok::ok:

Jos se sjecam kad sam ulazio u Stormwind, pa vidio one spomenike postavljenim u ime heroja ekspedicije na Draenoru.Aleria Windrunner, archmage Khadgar, Kudran Wildhammer, Danath Trollbane i Anudin Lothar svaki od njih ima svoj spomenik i natpis.
Mozete da zamislite moju reakciju kad sam vidjeo Danath Trollbanea u baraci u Honor Holdu.

Evo ga ovaj spammer sto je otvorio temu i copy paste celu istoriju warcrafta:lol::lol::lol:

Ja nazalost nisam igrao nijedan wc serijal tako da o istoriji ne znam mnogo... Ali sam veliki fan tolkiena i ovo mi je jedan od najboljih stvari da interaktujem sa slicnom okolinom...

Mogao sam da igram LoTRO ali mislim da je njesra pa nsiam hteo da uzmem... odustao sam od te ideje i posvetio se wow-u...A najvise me nerviraju svetlece stvari...i zasto vise nema medveda i obicnih stvari nego sve neke SF stvari moraju da budu mocne :dash::dash:

Back