Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
znachi ... onda u uzhi krug ulaze samo :
UNDEAD MAGE i UNDEAD WORLOCK???
Warlock

btw:
Gujazzord sretan rođus ( sa zakašnjenjem)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sajt sa kompilovanim ukradenim stvarima iz alpha testa je zapravo http://wotlk.wikidot.com/
12 juna su dodali gomilu novih stvari kao sto su i novi talenti za rogue-a u shamana.
Ne znam na koji si ti tacno mislio.
da na taj sam mislio samo nisam [ili je neko u medjuvremenu obrisao link] postavio![]()
Kul sajt zar ne?Jel si video novi flying mount?Frost Wyrm![]()
Video sam. Meni je opet najbolje uradjena luka stormwind jer ja se najvise palim na okolinu u WoWu...znaci nove mape, sneg...ja obozavam sneg
Medvedi...jedva cekam
Samo mi je ruzno oni svetleci roboti kao gnomi i to ne znam sta vec...![]()
pogotovu je velik dozivljaj kad si pratio istoriju warcrafta jos od rata drevnih
Jos se sjecam kad sam ulazio u Stormwind, pa vidio one spomenike postavljenim u ime heroja ekspedicije na Draenoru.Aleria Windrunner, archmage Khadgar, Kudran Wildhammer, Danath Trollbane i Anudin Lothar svaki od njih ima svoj spomenik i natpis.
Mozete da zamislite moju reakciju kad sam vidjeo Danath Trollbanea u baraci u Honor Holdu.
pogotovu je velik dozivljaj kad si pratio istoriju warcrafta jos od rata drevnih
Jos se sjecam kad sam ulazio u Stormwind, pa vidio one spomenike postavljenim u ime heroja ekspedicije na Draenoru.Aleria Windrunner, archmage Khadgar, Kudran Wildhammer, Danath Trollbane i Anudin Lothar svaki od njih ima svoj spomenik i natpis.
Mozete da zamislite moju reakciju kad sam vidjeo Danath Trollbanea u baraci u Honor Holdu.
da pitam... jel mozhe da se plati visa ELECTRON karticom... "imam" i kod Erste i kod komercijalne???
lol ... ok....
*** .... bash je extra igrica....