World of Warcraft

e a sta je bre ovo kad pravim acc?biram na koji nacin placam igru..i ja odaberem pre-paid card i ono kaze da moram odma da ukucam broj?WTF BRE..zar nemam mesec dana besplatno?odgovarajte hitno!!!!

Čuj care :mrgreen:

Napravi onaj trail od 10 dana, i kad se uloguješ u menadžment akaunta ideš upgrade to full version...
onda dobiješ mjesec dana + 10 dana ovih, i imaš 40 a ne treba ni game card niti bilo koji ****** :mrgreen:

Imam jedan problem.Skorije sam poceo da igram wow na serveru wowscape.I juce lepo sam isao logout i sacekao onih 20sec.I posle kada sam hteo da se udjem usao sam lepo ali nisam bio na tom mesto gde sam se izlogovao vec na groblju i bio sam ghost,ali onog mesta gde treba da odem na mapi nema.Otisao sam i do tog mesta gde sam se bio izlogovao ali nista.Ali da napomenem da obicno kada me ubiju i kada sam ghost gore mi ne pise koliko imam hp ,a sad mi pise .

Imam jedan problem.Skorije sam poceo da igram wow na serveru wowscape.I juce lepo sam isao logout i sacekao onih 20sec.I posle kada sam hteo da se udjem usao sam lepo ali nisam bio na tom mesto gde sam se izlogovao vec na groblju i bio sam ghost,ali onog mesta gde treba da odem na mapi nema.Otisao sam i do tog mesta gde sam se bio izlogovao ali nista.Ali da napomenem da obicno kada me ubiju i kada sam ghost gore mi ne pise koliko imam hp ,a sad mi pise .
Idi kod spirit healera i ressurectuj se.

Back