World of Warcraft

pazi, ne bih se ja zhalio, al' me to malo nervira, druid i pored silenca mozhe da menja forme jer mu je to ability, a ja ne mogu da bubbleujem zato shto je bubble spell, bubble skida sve curseove i govna sa paladina, al' opet ne mogu skinuti silence jer je spell
NERF DROODS!

Bolje ti je neka ti buraz kupi WoW Battlechest :)

Evo, ja ne igram već dva mjeseca :P
sad počinje da mi se igra malo, ali ne vjerujem da ću zaigrati dok se ne završi škola, ili barem dok ne sredim ocjene onako kako ja hoću :)
još ako novi komp zbavim preko ljeta, biće milina igrati ga opet :)

E mogu nesto da vas pitam?Odlucio sam da kupim wow original.....Ali brat ce mi uzeti bc pa neznam gde da nadjem ovo:Wow+gamecard=2800din.....Odvojeno bi kostali oko 3600......Ali mi je drug reko da ima u delta cityu ali je vec rasprodato....Zna li neko gde mogu ovo da nadjem?

imash plato u knez mihailovoj
a imash i lakshe da naruchish preko neta sa wow-serbia.com, oni prodaju to, naruchish, dodje ti poshtom
takodje ima i mamut

moram da se pohvalim,dobio sam pre neki dan Bearmounta iz Zul'Amana,evo i slika.
bearmountum7.jpg

Moze li mi neko reci kako da pokrenem svoj server,a da bude patch 1,12,0,trazio sam po nekoliko sajtova ali nema nigde da se skine za 1.12.0 samo za ovaj ebeni burning crusade server pa ako neko zna nek da linkove odakle da skinem server.

Back