Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
ti reklamiras guild wars? ma bezi bre sa ove teme ovde su oni koji vole i igraju(i jos uvek ce igrati wow) i dobro znam da su 99% ljudi PRIJATELJSKI NASTROJENI! Bezi bre n00b-cino jedna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis vasim ponasanjem potvrdjujete ono sto rekoh o prijateljski nastrojenim ljudima...cim vam neko kaze nesto sto vam ne odgovara vi ga odma po*erete...vidi se da ste vec oni dno dna degeni zaludjeni za wow
naravno da jestema najobicniji troll
Vidis vasim ponasanjem potvrdjujete ono sto rekoh o prijateljski nastrojenim ljudima...cim vam neko kaze nesto sto vam ne odgovara vi ga odma po*erete...vidi se da ste vec oni dno dna degeni zaludjeni za wow
morpheus -morash da skinesh sve patcheve koji su izashli da bi igrao
zapravo ilidan nije ubio groma nego ga je ubio Maghteridon,a illidan je "kao" preziveo iz moguca 2 razloga: 1. Sa poslednjim atomom snage on se teleportovao u Black Temple gde su ga izlecili. 2. Nasli su ga Vashj i Kael i odveli u Black Temple,ovo za questove: smaraju kad se lvlujes od 20-40(doduse ima i mali broj zanimljivih) a onda su ekstraWoW je dobra igra , ali nije ni priblizhno dobra kao shto je neki ovde plasiraju. Igrao sam WoW na original serveru i stigao do 20. lvl-a i toliko me smorilo kvestovanje da sam prestao.
Jedan lik kojeg znam igrao dosta WoW , raiduje svakog radnog dana osim petka , stalno ubijaju bossove i za pola meseca takvog raidovanja dobio cloak koji je odma morao da da drugom. U pvp-u ima previshe faktora koji utichu na igru , a znanje je jedan od najmanjih a gear najveci. Taj lik i njegov tim su u areni izgubili od istih klasa kao shto su oni ( rogue , palla i lock) samo zato shto su imali slabiji gear. U GW-u gear nema nikakve veze jer u areni lik koji ima obsidian egde (najskuplji mach u igri) ima iste shanse protiv nekog ko ne zheli da farmuje. Vazhno je samo tvoje znanje i 8 skillova koje si poneo. Prichu su unakazili do besvesti da bi udovoljili elitistima , Iliidan, onaj demon shto je ubio Groma Hellscream-a , svi su ubijeni u originalnoj prichi i "uskrsnuti" da bi igrachi mogli da ih ubiju ,fuj. Mozhete da me mrizte i vredjate , ali vecina shto sam napisao je istina. Ja cu sad da igram malo GW , a vi mozhete da se nervirate kolko ocete , ili shvatite da je pitanje da li je WoW bolji od GW-a subjektivno i da se ove dve igre ne mogu porediti.
Expanzije za guild wars izlaze 2 puta godisnje dok za wow jednom.Guild wars 2 ce biti jaca fora a level ce biti isti.I mocice se jedan lik transferovati sa starog gw-a na novi.Zar nebi bilo bolje da isto to urade i za wow?Da naprave wow 2 i sve novo da stave?Nego evo vec 4 godine smor...isti gradovi SW...TB..OG..UC...to smara i nista drugo.Sve je vise dosadilo.Dobijes novi kontinent koji istrazis za kratko vreme i sta?Opet isto.Zanimljivo ti mesec dva i smori te.Onda godinu dana cekas drugu expanziju a u medjuvremenu ceo dan farmas iteme i takmicis se sa drugima.Nije zanimljivo.Bolje takodje napraviti wow-a sa drugacijim likovima i novim kontinentima (komplet izmena)ali ja tu nista ne mogu i ***.Aj pa tako
WoW je dobra igra , ali nije ni priblizhno dobra kao shto je neki ovde plasiraju. Igrao sam WoW na original serveru i stigao do 20. lvl-a i toliko me smorilo kvestovanje da sam prestao.
Jedan lik kojeg znam igrao dosta WoW , raiduje svakog radnog dana osim petka , stalno ubijaju bossove i za pola meseca takvog raidovanja dobio cloak koji je odma morao da da drugom. U pvp-u ima previshe faktora koji utichu na igru , a znanje je jedan od najmanjih a gear najveci. Taj lik i njegov tim su u areni izgubili od istih klasa kao shto su oni ( rogue , palla i lock) samo zato shto su imali slabiji gear. U GW-u gear nema nikakve veze jer u areni lik koji ima obsidian egde (najskuplji mach u igri) ima iste shanse protiv nekog ko ne zheli da farmuje. Vazhno je samo tvoje znanje i 8 skillova koje si poneo. Prichu su unakazili do besvesti da bi udovoljili elitistima , Iliidan, onaj demon shto je ubio Groma Hellscream-a , svi su ubijeni u originalnoj prichi i "uskrsnuti" da bi igrachi mogli da ih ubiju ,fuj. Mozhete da me mrizte i vredjate , ali vecina shto sam napisao je istina. Ja cu sad da igram malo GW , a vi mozhete da se nervirate kolko ocete , ili shvatite da je pitanje da li je WoW bolji od GW-a subjektivno i da se ove dve igre ne mogu porediti.
WoW je kao crtani naspram GW-a ...mozda ti smatras da si nesto bolji jer igras wow posto ga placas time dokazujes da si gloop kad placas za igricu tolike pare a nemas vise zabave niti bilo cega sto je zanimljivo...ako ti je zanimljivo biti 24 h u raidu i u battlegroundu onda si stvarno mutav i mozak ti je mali i nema mesta za druge stvari sem raida i pvp-a
Explanation i am your father
jel moram da skidam i burning crusade da bi igrao??????koje sve patcheve ja sam nasao 40 patcheva, nije vljda da moram sve??????
Teraj ga u *****, vidish da je debil
poenta grafike i jeste da lichi na warcraft a ne da izgleda ko crysis