Izvini druze ali TOTALNO SI TI ZALUTAO OVDE!!! Igrao si wow, sta nekih par sati i stigao do 20 lvl i ti imas pravo da pricas kako je igra SMOR?!?! Brate ti nisi video 1% od CELE IGRE, ali BUKVALNO 1%!!! Igrica tek pocinje STVARNO da se igra kad stignes do 60 lvl, u TBC-u do 70lvl!!! Zato te molim da ne pricas kad ne znas!!! Nemoj misliti da te vredjam ili bilo sta ali ocito da nemas pojma o cemu pricas! Naravno da je gear najbitniji, jer ako imas SKILLA da igras imaces i bruka gear, a tek onda pocinje prava zabava! Igrao sam igricu dve ipo godine, onako kad stignem, sto znaci 3/4 sata dnevno, a preko raspusta i vise, a sad vise ne, jer nemam vremena! Istina da igrica polako gubi smisao sa svim tim novim patchevima i nastavcima ali ***, mene vise ne zanima prica, jer sam igrao igru zbog ortaka koji igraju i koji su igrali, a ne zbog neke tamo price ko je koga ubio i sto...GW nisam igrao niti cu ga igrati s toga necu da komentarisem igru! Zato te molim ubuduce pre nego sto hoces nesto da komentarises prvo probaj to u pravom smislu te reci pa onda reci!!! Jednog dana cu opet zaigrati WoW, cim dam godinu na faksu, jer je super igrica!
Zop