BELFABIO
Iskusan
- Poruka
- 5.766
YOU'VE NOWHERE TO HIDE! NOWHERE TO RUN! YOUR VILLAGE WILL BURN LIKE THE HEART OF THE SUN!!!
ako sam dobro video, ovaj Undead mage ima dungeon set za rogue-a:|:|
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
YOU'VE NOWHERE TO HIDE! NOWHERE TO RUN! YOUR VILLAGE WILL BURN LIKE THE HEART OF THE SUN!!!
Moze li mi neko dati realm i sajt za neki server na kome mogu igrati sa patchem 4.1(al da ima SRBA)HVALA
ako sam dobro video, ovaj Undead mage ima dungeon set za rogue-a:|:|
nije mage nego warlock(U stripu pomenu zasto nema impa) strip se zove LOOKING FOR GROUP
Ja igram sa Dranei/Shamanom...Enhancement spec, 4 peaces of S3 gear, pvp...najvise problema imam sa rogovima u areni, nemam vremena cak ni da pokusam da uradim nesto, jer me ova nesrecja drzi prikucanog u stanu dok me i on i ostali pumpaju. Mislim realno sta ciniti....porka miseria...
da, ali koliko ja znam i razumen se u wow warlock nema ice spels(na pocetku kada se sprema da unisti selo jedna mu saka gori u plamenu, a na drugoj kao "ledena vatra" i negde u sredini ljudi se pojavljuju zamrznuti valjda od frost nove) i ne nosi dark manthle set od rogue-a
pa zar nisi shvatio? On u jednom delu kaze: ABOUT ME IM SURE YOU WOULD THINK: HE'S A PATHOLOGYCAL BLOODTHIRSTY HOMOCIDAL MANIAC!!!![]()
pa da, samani i inace imaju najvise problema sa rogue-ovima
kakav je ovaj wow burning crusade???
psy - mislim da se played resetuje posle maintence
Ja igram sa Dranei/Shamanom...Enhancement spec, 4 peaces of S3 gear, pvp...najvise problema imam sa rogovima u areni, nemam vremena cak ni da pokusam da uradim nesto, jer me ova nesrecja drzi prikucanog u stanu dok me i on i ostali pumpaju. Mislim realno sta ciniti....porka miseria...
skinu sam wow sa torrenta treba mi authentication key da bi napravio acc.HELP
ocu na bilo kakvom pomagaj brate BELFABIO
cekaj brate, onda ne ides tamo da napravis nalog nego nadji privatni server, nisam siguran koliko imam pravo o tome ovde, ali nek ti neko vec pojasni... neces igrati veceras sigurno jer nemas patcheve![]()