World of Warcraft

Limune, zar ti nisi skoro pocheo da igrash?

Prvi put WoW sam počeo prije 3 godine i vucao se po privatnim serverima...
Onda sam na Blizzovom US serveru igrao 4 mjeseca (tačnije 2, a 2 nisam bio kući uopšte), ali ne igra mi se više, jer gledam svoju okolinu, svi pričaju o igri, a svi na fuš serverima, niko blage nema (čitaju pirolblast neki iako sam im stotinu puta rekao kako je ispravno)...
Jednostavno okolina mi je uništila draž za igrom, pa i moj brat koji je u stanju da ništa ne radi već samo da igra, dobio je gazanje par puta zbog toga, i opet će...
Prestao sam da se družim da tim likovima, jer stvarno ništa pametno od njih...
Sad samo čitam, sviram džitru, ponekad naletim na net, i eto, i to je život hehe...

Sex, djevojka, zezanje - ništa od toga, jer volim da budem sam više nego u društvu...

nekim likovima su promenjena imena i serveri jel sam ih prodavao pa uzimao nazad

od prvog lika do poslednjeg

phyx 62lvl male orc warrior @haomarush (sada noxdogg@frostmane)
high 70lvl famele ud rogue @boulderfist (sada lectro@frostmane)
highftw 70lvl male tauren hunter@boulderfist(sada noxicus@frostmane)
high 70lvl female blood elf paladin@karazhan(sada noxicat@frostmane)
high 70lvl female ne warrior@boulderfist(jedini kome je ostalo isto ime i na istom je serveru,iako sam ga prodao)

bullyson 70lvl orc hunter@frostmane(sa njim sada igram i igracu dok ne batalim wow)

poshto sam otkupio nazad acc,vraticu stara imena rogue-u i paladinu i dacu bratu da igra sa njima

mada rogue-a sam lvlovao i rank-upovao sa bratom zajedno,kao i paladina.rogue warlord i gladiator u sezoni jedan,prvi warrior lit. general :) svako ko je igrao pvp pre tbc-a,zna da je nemoguce bilo uzeti rank13 solo(osim ako nisi kompletni no life ludak).

played ne mogu da proverim zato shto je maintence atm,ali samo na rogue-u imam ~100dana.poceo sam da igram u avgustu 2005.

trenutno igram 4-5h dnevno,nekada sam igrao dosta vishe =)

Ja mislim da nije cak ni poceo..pratio sam postove..i to je sve bilo kao da je podvojena licnost..te hocje da igra , te necje, te gitara, te wow,,,argggh...:shock:

To ti je kao droga, hoćeš li se skinuti ili ćeš uzeti još jednu dozu :)
Ne igram trenutno, jer malo još ima do kraja polugodišta pa da stvari sredim, onda na ljeto mogu raditi šta mi volja tri mjeseca...

Ja igram sa Dranei/Shamanom...Enhancement spec, 4 peaces of S3 gear, pvp...najvise problema imam sa rogovima u areni, nemam vremena cak ni da pokusam da uradim nesto, jer me ova nesrecja drzi prikucanog u stanu dok me i on i ostali pumpaju. Mislim realno sta ciniti....porka miseria...

Back