World of Warcraft

privremeno sam resio problem tako sto startujem wow iz direktorijuma bez launchera...sad sam usao na burning steppes server...nema frsostmane i xavius na koje sam mislio da odem...jel zavisi od necega koji serveri su mi omoguceni koji nisu ili?

I ja cu najverovatnije uzeti tailoring i enchanting... jer tailoring za torbe a enchant ovako zbog sebe a i za lovu kasnije...samo ako budem imao love da uznapredujem u ovim profesijama... ;)

btw, Human Mage sam 8lvl... tek poceo... samo da mi se zavrsi skola jos dva dana imam nesto da ucim kao malo...a posle ce biti 24/7 wow

Joj ljudi nije to bitno...nije to jedini problem kao da sam jednom se oziveo kod spirit healera... mislio sam ako ima nekih drugih problema...itd...

hteo sam ja na frostmane i sylvanas ali su bili full a i onda sam cuo da ovaj decko koga znam igra na Xaviusu itd...

Battlegroup je sastav nekoliko servera koji dijele battleground...
Npr battlegroup Nightfall i sad tu se ubraja recimo 10 razlicitih servera, i kad uđeš u BG tu su i ljudi sa drugih servera.
Likove sa drugog servera prepoznaješ jer imaju * pored imena i naziv servera sa kojeg potiču...

Back