World of Warcraft

meni su taureni uvek bili vrh,lichno nemam nijednog jedinog alijansa karaktera a igram vec dve ipo godine,imam 70 taurena warriora i 70 troll mage-a,plus shto sam opet pocheo sa josh jendim tauren warriorom koji ce mi iti specijalno za PvP jer mi je onaj prvi MT u sadashnjem guildu i ostace tenk dok ne prestanem da igram WoW.

shto se tice raciala,zavisi koja si klasa ofc

btw tommy ima na frostmane-u srpski guild,u kojem igram i ja trenutno sa altom.guild nije ni za *****,ali igra par ljudi koji znaju dosta o igrici i hoce/mogu da pomognu

/w bullyson kada me vidish online

nekolicini mojih drugova su ukrali acc-ove, jednom su uzeli samo pare, drugom i pare i stvari, a dvojci uopste nisu vratili acc-ove. ova dvojca kojima je blizz vratio acc-ove su imali 70lvl, pa sam iz toga zaklljucio da blizz vraca samo 70lvl:idea:

ako vam se desi da vidite karaktera blizzprobl, stavite ga na ignore, jer je moj drug tako uzeo 70lvl wariora, ali debil nije promenio pass, a promenio guild i isao u bg, pa je lik kome je uzeo acc video da je neko igrao....

e ljudi danas sam u tempu uzeo battle chest i 60 dana dopunu...zanima me sada kada budem instalirao koliko dobijam da igram meseci? Jel se i za wow i za bc dobija po 1mesec +2meseca dopuna znaci 4 meseca ili 3??

I na kom serveru igrate tj koji da uzmem...planiram human mage...igram vec 3 god po piratima i juce sam odlucio da predjem na original...danas vec kupio...heh

Ma imam pregrst drugara sa pirata koji su otisli na original...ja bih pre uzeo alijansu...nekako kad padnem u depresiju ne odgovara mi horda a to se cesto desava ^^... onda lepo odem u stormwind i slusam muziku onu...haha nostalgican sam za teritorijama iz wow-a...bolid...

ne znam koji server dal frostmane ili neki drugi...moram videti gde ovi sa pirata igraju pa da se odlucim...

Horda je bolesnija!

180px-Undead_male.gif

Joj brate problemima nikad kraja... downloadovao sam manualy patch 2.3.0 i instalirao i sad mi trazi da skine "Data/enGB/expansion-speech-enGB.MPQ"... video sam na netu da su jos neki imali ovih problema ali nisam nasao odgovor na to kako preci preko problema jer nece da pocne download...

Back