Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
meni su taureni uvek bili vrh,lichno nemam nijednog jedinog alijansa karaktera a igram vec dve ipo godine,imam 70 taurena warriora i 70 troll mage-a,plus shto sam opet pocheo sa josh jendim tauren warriorom koji ce mi iti specijalno za PvP jer mi je onaj prvi MT u sadashnjem guildu i ostace tenk dok ne prestanem da igram WoW.
btw tommy ima na frostmane-u srpski guild,u kojem igram i ja trenutno sa altom.guild nije ni za *****,ali igra par ljudi koji znaju dosta o igrici i hoce/mogu da pomognu
nekolicini mojih drugova su ukrali acc-ove, jednom su uzeli samo pare, drugom i pare i stvari, a dvojci uopste nisu vratili acc-ove. ova dvojca kojima je blizz vratio acc-ove su imali 70lvl, pa sam iz toga zaklljucio da blizz vraca samo 70lvl
Mom ortaku kradu kozu (za jahanje) redovno
Blizz mu vrati, ovi opet, izgleda vole da zaebavaju. 5 puta je vracao kozu, svaki put mu je samo ona nestala, vishe se ni ne muchi
ako vam se desi da vidite karaktera blizzprobl, stavite ga na ignore, jer je moj drug tako uzeo 70lvl wariora, ali debil nije promenio pass, a promenio guild i isao u bg, pa je lik kome je uzeo acc video da je neko igrao....
e ljudi danas sam u tempu uzeo battle chest i 60 dana dopunu...zanima me sada kada budem instalirao koliko dobijam da igram meseci? Jel se i za wow i za bc dobija po 1mesec +2meseca dopuna znaci 4 meseca ili 3??
I na kom serveru igrate tj koji da uzmem...planiram human mage...igram vec 3 god po piratima i juce sam odlucio da predjem na original...danas vec kupio...heh
Ma imam pregrst drugara sa pirata koji su otisli na original...ja bih pre uzeo alijansu...nekako kad padnem u depresiju ne odgovara mi horda a to se cesto desava ^^... onda lepo odem u stormwind i slusam muziku onu...haha nostalgican sam za teritorijama iz wow-a...bolid...
ne znam koji server dal frostmane ili neki drugi...moram videti gde ovi sa pirata igraju pa da se odlucim...
Joj brate problemima nikad kraja... downloadovao sam manualy patch 2.3.0 i instalirao i sad mi trazi da skine "Data/enGB/expansion-speech-enGB.MPQ"... video sam na netu da su jos neki imali ovih problema ali nisam nasao odgovor na to kako preci preko problema jer nece da pocne download...