Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
pirat?ma ne ja imam suske(kao sto sam rekao)plus jack sparrow nikad nema a ja imam original i stime nisam nikakav us***i piratBaklava_NS_88:Ti si se zajebo pa ne igrash original nego usrani pirat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pirat?ma ne ja imam suske(kao sto sam rekao)plus jack sparrow nikad nema a ja imam original i stime nisam nikakav us***i piratBaklava_NS_88:Ti si se zajebo pa ne igrash original nego usrani pirat
Kael Thas jeste PAKAO ne samo zbog njega nego i zbog onog fenixaBaklava_NS_88:Ma ni Vashj nije tolko teshka al kael thas.......PAKAO
Baci corruption curse of agony inmolate i spamuj drainlife/fear i to je toMaster of Pupets:Ej ljudi nek mi neko objasni taktiku za warlocka protiv drugih likova svako me ubija![]()
70 sam lvl
server klasa rasa lvl?Kentora:steta ali ako trazis ime lika imam ih mnogo a main mi je Demonkiller
I ti cesh sada mene da uchish da su neki bosevi laki ili teshki.....Reci tvom drugu da proba vashj sam na original wowuKentora:Darksorrow (a posto sam skoro poceo sa tim likom on je lvl 14 ili 15) rasa Blood Elf Paladin
Ma pr0.....Mrzim kada mi tako neki nubovi sole pamet popizdim odmapsy:ma ubija je covek solo.. =)
hvala sto si razuman covek nju ubijes solo Mangozmaj je roknuo sampsy:ma ubija je covek solo.. =)
jeli a da nisi ti taj piratBaklava_NS_88:Ma pr0.....Mrzim kada mi tako neki nubovi sole pamet popizdim odma
prijavicu te zbog upotrebe reci a moj drug nije pirat i kad se uporedis sa njim ti si nulaBaklava_NS_88:Da ja sam pirat....
Eo ti link mog lika
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Laughing+Skull&n=Kemppa
Link moje gilde
http://leviathan-guild.eu/wp/
Znachi ja se nalazim na oficijalnom blizzard realmu a tvoj drug igra na piratu a ti si glupi retard i neke jednostavne stvari ne mogu da ti udju u taj pileci mozak
Master of Pupets:Ej ljudi nek mi neko objasni taktiku za warlocka protiv drugih likova svako me ubija![]()
70 sam lvl