World of Warcraft

Limunovo_Drvo:
Definitivno sam prestao igrati WoW...
Samo rekoh sebi Zašto igrici moram da robujem?
I obrišem igricu,veliki dio slobodnog vremena sam provodio igrajući i zezajući se sa drugarima koji to igraju,bila je to glavna tema razgovora...
Dosta je više...
Tačno 7 dana je danas od kako sam prestao...
I ne namjeravam opet da počnem igrati...
Rasipnje para,a nemam ih za bacanje...
Tako sam i ja u januaru. Pa sam na leto uzeo opet. I to prilicno `causal`, ima dana da ne igram, a kad igram, sta ja znam, 2-3 sata. Cisto da se zabavim. ... i tako.

***** umreneo kada dodjesh do 70 raidovanje.....Ja sam preko raspusta igrao 10 sati+ dnevno osim kada mi nije radio net sada ce krenuti fax malo cu smanjiti al cu raidovati po 5 sati dnevno i to je to imam zaliha za flaskove/elixire i njih imam dosta tako da sam obezbedjen jedno 2 meseca

BELFABIO:
e taj guild bi vec i nekako mogao da bude
ko ce da clean poison ako npr ko kod vashj, eto fali 1 klasa. Ko ce da heal? Ne mozhe samo pristovi da drzhe tenkove, treba im mana regen=shadowp/shaman. Nema buffova...
Deathknight nije ni klasichan tank ni klasichan DPS nece verovatno biti dovoljno dobar tank da bude immune na crushing blow ne znamo ni kakav je u dps ali hunteri/lokovi su zato tu, nema ni crowd control shto znachi da treba i neko da sheep. Jednostavno je glupava ideja i mozhe da bude samo for fun bez ikakvih ozbiljnijih instanci

Baklava_NS_88:
ko ce da clean poison ako npr ko kod vashj, eto fali 1 klasa. Ko ce da heal? Ne mozhe samo pristovi da drzhe tenkove, treba im mana regen=shadowp/shaman. Nema buffova...
Deathknight nije ni klasichan tank ni klasichan DPS nece verovatno biti dovoljno dobar tank da bude immune na crushing blow ne znamo ni kakav je u dps ali hunteri/lokovi su zato tu, nema ni crowd control shto znachi da treba i neko da sheep. Jednostavno je glupava ideja i mozhe da bude samo for fun bez ikakvih ozbiljnijih instanci
malo si se zeznuo Lady Vashj moze i covek solo da ubije :lol:

Kentora:
malo si se zeznuo Lady Vashj moze i covek solo da ubije :lol:
Buahahaaa kako je smesno kad ti soli pamet neko ko uopste nije ni igrao igru :lol:
Eh Kentora, koliko si samo bisera imao u ovoj temi...

Igraj original, pa kad budes stigao do Lady Vashj onda se javi (a verujem da to nikad nece biti tako da bye bye forewer)

Zaboga, pa ko vas tera da raid-ate i da igrate po 10 sati dnevno? Igrajte WoW iz zabave a ne radi nekog dokazivanja drugarima ili ljudima sa servera... Imao sam Orc Hunter-a 34lvl... smorio me je do bola... Izbrisao sam ga, batalio WoW 2 meseca i onda napravio paladina koji je sad 70lvl... nisam se smorio ni sekund sa njim...

Skakavac7:
Buahahaaa kako je smesno kad ti soli pamet neko ko uopste nije ni igrao igru :lol:
Eh Kentora, koliko si samo bisera imao u ovoj temi...

Igraj original, pa kad budes stigao do Lady Vashj onda se javi (a verujem da to nikad nece biti tako da bye bye forewer)
malo si se ti zeznuo ja igram Wow a moj drug Mangozmaj 67 lvl undead priest je ubio vashj sam

Back