Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Meni nije jasno ono ***** shto kad prodash neshto skinuti pare za depozit i josh neki kao porez na aukciju :S Josh PDV da uvedu i GG
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:pare stoje u mailboxu kad istekne vreme nema ni para a ni itema![]()
Baklava_NS_88:Meni nije jasno ono ***** shto kad prodash neshto skinuti pare za depozit i josh neki kao porez na aukciju :S Josh PDV da uvedu i GG
aukcionarsku taksu platish samo ako ti se item ne proda,a ako ga prodash pare ti se vrate.Warden_Assasin:Eh, tu smaraju bash.. da sabiram pare koje sam tu dala, imala bih bar desetinu golda koje sada imam..... al' je fora da bude realno, ne znam, valjda je tako fora i u RL....![]()
najlakshe je da dobijesh Wolf Mounta pomotju PvPa,skupish one WSG,AV i AB tokens i za njih uzmesh mounta,poshto ti treba exaulted sa Orgrimmarom da bi mogao da uzmesh njihov mount.Slave Lord:znam da je glupo pitanje ali gde mogu da nadjem wolf mounta
da to je depozit a ima josh 1 ***** koji ti skinu npr stavio si item za prodash za 30g deposit je bio 80silvera a ti prodash i pokupish 28g npr i pishe neki ***** da su ti od toga odbili pare zaboravio sam kako se zove dugo nisam prodavao na ah jer ne grindam nishta samo daily quests a para mi vishe ne treba, inache kupio nov komp ono sve imba ALI me net sada tako **** d aje to zloMaster_Chief:aukcionarsku taksu platish samo ako ti se item ne proda,a ako ga prodash pare ti se vrate.![]()
memorija/grafichka obrishi addons ako ih imash i stavi sve na minimalu i optimizuj hard pomoci ceWarden_Assasin:Mislim da od depozita uvek zadrze neshto.... nisam sigurna...
Meni je net uzasan(a ni komp nije bash bolji)... laguje mi k'o ludo kada odem u BG... ne znam da li se iko nervira vishe od mene.... najgore mi kada krenem u sred bitke, a sve mi se ukochi, sebe vidim u jednom trenutku kako stojim, cujem udarce i u sledecem trenutku sam vec mrtva.... zato uglavnom idem u igraonicu kada hocu u BG...
Slave Lord, pitaj chuvara u Orgrimmaru, mislim da on moze da ti kaze gde je...