World of Warcraft

Ja sam zestoki elf sa ulica Iron Forga, kad prolazim u oci niko nesme da me gleda. Jasem besnog maunt od hiljadu zlatnika, u dzepu imam sto pedeset zlatnih dukata. Imam deset panataloni i ogrlicu oko vrata, ubistveni noz koji sam doneo iz rata. I tako ja se mrstim na sve sto se krece, valjda meni nijedan heroj okrenuti se nece! I lezo sam na robiji deset dugih dana,zbog prokletog haka, zbog toga mi da dusi stoji dozivotna rana. Imam dobru elficu sto za njom secem vene, kada rec je o sex-u drugi je jebu za mene. Znate zivim od muljanja, prevare i zlata, jao bacaj maceve eno stize neki ork sto sam cuo da dosao je iz rata,ima puno ordenja pa ne bih bash da mu se sad pravim tata . U krcmi sedim pivo lijem, kada gild pozove ja ceo Azeroth obrcem!

Ja sam zestoki elf decko u usponu
(X2)

Gnomice, krcmice i zezanje, veceras mogu kasnije da idem na fajtanje. Udaram sto dejmedza na sekunda, riba pored mene uzdise, cim ubacim neku magiju imam pola sexa vise. Rukavice macevi juce uvezeni, sada je fora kako sve to prodati na berzi. Kada idem kroz grad jako pozitivno znacim, svi mi se dive kad me vide ma da neznam sta im to znaci. Mojih 12 mauntova hranim svaki dan, sve sam nabavio kod istog prodavca. Moja kuca ima slugu to je stvar valjda poznata, cim osetim dosadu ja zovnem slugu. Samo Patuljacka kuhinja najaca na svetu, od Patuljaka sam na pijaci ja kupio pastetu. A kada sam besan ja ljude tada ubijam, na prostoru gde niko ne moze da nas cuje!
Ja sam zestoki gnom decko u usponu
(X2)

Cesto odlazim na sex i cekam svoju malu, veceras imam sastanak u poznatom restoranu. Veliki sam smeker i o tome se prica, kad se montiram svaka meni riba se svidja. Na plavusu sam banuo i namrstio sam obrve, a napolju maunt zadnji dah izdise. Moja riba je hipik i nevoli rat, ovde joj je lepo juce stigla je u grad. Nedovrsena ferka furam ja na vrata, kada proradi mi krcma bice najbolja u gradu. Gilda moja na granici stoji, neznam dal' su puni nozeva ili promaje.

Ja sam zestoki Human decko u usponu
(X2)

A kada sam u fori ja na ferku se kladim, svakog dana po pet zlatnika i nemoram da radim. Moj najbolji ortak je uspesniji od mene, jer ima jaci ulog gde se bije njegov cale. Meni je bas dobro jer imam svoj trip, a njemu je jos bolje jer on jase maunt. Razne kombinacije ja pravim svaki dan, sve manje para kuci vracam jer hocu svoj dom. Ponekad prodajem pivo a to nije mala stvar, zbog toga me u Kalimdoru zovu Pablo Eskobar. U Stormwindu sam jahao na slona, i nije cudo sto me zovu dranei u usponu!

Skakavac7:
Kako se zoves?
Na kom serveru igras?

Eh da, cist sprski guild tesko da ces naci, uvek ima nekih stranaca... (jer srpski guildovi se uglavnom raspadnu)

Sto se tice PvP-a, najvecu muku mi zadaju priestovi...
Mage vs Priest je jako nezgodna tuca
Sa druidima nisam imao mnogo iskustva
Rougove mogu da dobijem samo ako pazim na svaki njihov potez
Lockove takodje tesko kao priestove (mada opet zavisi ko je kakav igrac)
Warriore bez problema dobijam (ima i onih zajebanih sa dobrim gear-om)
Huntere zavisi kako koji igrac, uglavnom ako sklonim peta (polymorph)onda mi ne mogu nista
Palase takodje bez mnogo muke (osim ako se healuju stalno)
I tako... Thats my story about PvP ;-)

znaci mozesh sve ako ne znaju da igraju :)

Brate ja warlocke nikad necu moci da dobijem,dobro ne bash nikad,ali kada mi baci fear i za to vreme mi baza fire balls pa ponovo fear...jbt bog,jedino odmah da se ubijem!
Da malo pre sam odrao od batina jednog warriora 31 level!ODRAO!

Back