miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
opusteno kuliraj gresnika,
njemu treba jedna doza...
njemu treba jedna doza...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okreni trecu stranu tamo ti je Baklava sve fino objasnio...Sakim:e tommy aj mi kazi kako da se prikljucim tom piratskom serveru?
Sa 2.1.0 na 2.1.2 da predjesh treba da skinesh nekih 45mb, a to je na modemu izvodljivo!ArkantoS-Vrbas:Izasao je 2.1.2 tako da....
strajo:Sa 2.1.0 na 2.1.2 da predjesh treba da skinesh nekih 45mb, a to je na modemu izvodljivo!
Happy_feet:Sta mislite jel je bolji palas ili warrior za duele i pvp...
Skakavac7:Kako se zoves?
Na kom serveru igras?
Eh da, cist sprski guild tesko da ces naci, uvek ima nekih stranaca... (jer srpski guildovi se uglavnom raspadnu)
Sto se tice PvP-a, najvecu muku mi zadaju priestovi...
Mage vs Priest je jako nezgodna tuca
Sa druidima nisam imao mnogo iskustva
Rougove mogu da dobijem samo ako pazim na svaki njihov potez
Lockove takodje tesko kao priestove (mada opet zavisi ko je kakav igrac)
Warriore bez problema dobijam (ima i onih zajebanih sa dobrim gear-om)
Huntere zavisi kako koji igrac, uglavnom ako sklonim peta (polymorph)onda mi ne mogu nista
Palase takodje bez mnogo muke (osim ako se healuju stalno)
I tako... Thats my story about PvP ;-)
tako mozhesh dobiti samo one koji koriste manu....ako si holy ofcdodgeme:priest je muka u pvp-u
pre neki dan sam dobio huntera 1 na 1 duel sa holy priestom, ali mora se biti veoma koncentrisan cim istekni shield mora istog momenta baciti novi, i tako mozes svakog dobiti
pa affliction lock...zlo drain mana ili drain life svejedno i spam fear i GG SKILLArkantoS-Vrbas:Ja sam pre neki dan ODRAO holy priesta za, pa da ne lazem nekih 10sec sa mojim affliction warlockom...
prestani taj pirat da igrash i da znash warlock nema fire ballstommy gun:Brate ja warlocke nikad necu moci da dobijem,dobro ne bash nikad,ali kada mi baci fear i za to vreme mi baza fire balls pa ponovo fear...jbt bog,jedino odmah da se ubijem!
Da malo pre sam odrao od batina jednog warriora 31 level!ODRAO!
odro i prodo atommy gun:Brate ja warlocke nikad necu moci da dobijem,dobro ne bash nikad,ali kada mi baci fear i za to vreme mi baza fire balls pa ponovo fear...jbt bog,jedino odmah da se ubijem!
Da malo pre sam odrao od batina jednog warriora 31 level!ODRAO!
ArkantoS-Vrbas:1. Fireball - Mage; Shadowball - Warlock
2. Warlock = IMBA xD
Noone can kill warlock, so dont even try xD