World of Warcraft

NEKO MI JE UKRAO ACCOUNT!!!
Prosle godine u septembru mesecu mi je istekla pretplata i od tada uopste nisam uplacivao.
No, setim se ja danas da odem na sajt i odem na manage account kad ono account mi je aktivan i ima pretplatu od 2 meseca uplacenu tek pre 10 dana i moj Skakavacc Human Mage koji je bio 52. lvl sada je 60!!! NIKO osim mene ne zna Pass i User, kako je moguce da mi je neko upao na acc i igrao sa mojim karakterom?!? Ovo je pizdarija, sva sreca da imam besplatnih 2 meseca i sto sam promenio sifru inace bi bilo zescih sranja... I tako, neko mi je igrao sa karakterom ali mi je bar ostavio jos 50 dana besplatnog igranja. Ovo se ne desava svaki dan...

Twisted Transistor:
Najjaca bila sahrana onom liku sa Horde, mislim da je bilo u Winterspringu i neka guilda sa Allianca ih sve razvalila. Tragikomicno.
da nekada davno sam ovde postavi link sa tim filmom
@Master_Chief
znam za svadbu na piratskom serveru
pa sada da li se to racuna :lol:
cak imam svedoka Erlina ( ko zna zna :p )

Skakavac7:
Prosle godine u septembru mesecu mi je istekla pretplata i od tada uopste nisam uplacivao.
No, setim se ja danas da odem na sajt i odem na manage account kad ono account mi je aktivan i ima pretplatu od 2 meseca uplacenu tek pre 10 dana i moj Skakavacc Human Mage koji je bio 52. lvl sada je 60!!! NIKO osim mene ne zna Pass i User, kako je moguce da mi je neko upao na acc i igrao sa mojim karakterom?!? Ovo je pizdarija, sva sreca da imam besplatnih 2 meseca i sto sam promenio sifru inace bi bilo zescih sranja... I tako, neko mi je igrao sa karakterom ali mi je bar ostavio jos 50 dana besplatnog igranja. Ovo se ne desava svaki dan...
i blago tebi, eeee da neko meni hoce tako uraditi

Skakavac7:

Da necesh josh i pare da ti chovek nagrinda? :DDD Shalim se pa moguce je da ti je neko uhakovao acc report gm-u i sve ce biti ok, mada ako ti je lik zhiv i zdrav i josh vishi lvl ajoj pa treba da slavish :D

Ma ne bih ja da ga prijavljujem, ako ce da mi placa pretplatu nek igra slobodno ko god da je, ali karaktera da mi ne dira! Jbt skratio mi je igranje, ostavio sam karaktera 52. lvl a sad je 60. nije fora da neko drugi igra, ja sam hteo za sebe da igram... Ko zna kakav gear ima sada...
Nego, zaboravio sam Blizzov realmlist kako bese ide, moze neko da mi napise ovde pa da vidim bas u kakvom je stanju moj Mage...

Back