- Poruka
- 0
psy:lol rp
get a life curo
Bash vala, di nadje pvp server za roleplaying...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
psy:lol rp
get a life curo
Master_Chief:imam ja druida na Sylvanas,samo shto je tauren,i ako bih doshao na svadbu samo bi napravio nered![]()

Jel ti to zaebavash ili ozbiljno...........Zefirra:Pa add me into friend's list...Ahruena , nightelf , worrior ....mozes da nam budes kum...![]()
Igramo wow mozda 4-5 sati nedeljno , pa kad ne mozemo josh da se vencamo u RL a sto nebismo u WOW-u? 
U_R:jel postoji neka mogucnost da se uninstal-ira patch za wow?
svaka chast,moj guild treba da pochne Magtheridona uskoro,clearali smo Gruuls Lair i Karazhan,sad cemo u SSC i na Magtheridona.Baklava_NS_88:Konachno smo ubili Magtheridon nisam uzeo dobar scrnshot al jbg bio sam u frci
http://img134.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot052707214107zn7.jpg
rado bih kad bi Blizzard dozvolioZefirra:Pa add me into friend's list...Ahruena , nightelf , worrior ....mozes da nam budes kum...![]()
jedino da napravim jednog Draenei priesta,mada ne podnosim alliansu
pa kad je organizovana sahrana u WoW zashto ne i venchanje,nije ni prvi a ni poslednji put...skyhook:e oterali ste sami sebe u beskrajnost sa tim venchanjem,haha

da nekada davno sam ovde postavi link sa tim filmomTwisted Transistor:Najjaca bila sahrana onom liku sa Horde, mislim da je bilo u Winterspringu i neka guilda sa Allianca ih sve razvalila. Tragikomicno.

)i blago tebi, eeee da neko meni hoce tako uraditiSkakavac7:NEKO MI JE UKRAO ACCOUNT!!!
Prosle godine u septembru mesecu mi je istekla pretplata i od tada uopste nisam uplacivao.
No, setim se ja danas da odem na sajt i odem na manage account kad ono account mi je aktivan i ima pretplatu od 2 meseca uplacenu tek pre 10 dana i moj Skakavacc Human Mage koji je bio 52. lvl sada je 60!!! NIKO osim mene ne zna Pass i User, kako je moguce da mi je neko upao na acc i igrao sa mojim karakterom?!? Ovo je pizdarija, sva sreca da imam besplatnih 2 meseca i sto sam promenio sifru inace bi bilo zescih sranja... I tako, neko mi je igrao sa karakterom ali mi je bar ostavio jos 50 dana besplatnog igranja. Ovo se ne desava svaki dan...
Skakavac7:NEKO MI JE UKRAO ACCOUNT!!!
Prosle godine u septembru mesecu mi je istekla pretplata i od tada uopste nisam uplacivao.
No, setim se ja danas da odem na sajt i odem na manage account kad ono account mi je aktivan i ima pretplatu od 2 meseca uplacenu tek pre 10 dana i moj Skakavacc Human Mage koji je bio 52. lvl sada je 60!!! NIKO osim mene ne zna Pass i User, kako je moguce da mi je neko upao na acc i igrao sa mojim karakterom?!? Ovo je pizdarija, sva sreca da imam besplatnih 2 meseca i sto sam promenio sifru inace bi bilo zescih sranja... I tako, neko mi je igrao sa karakterom ali mi je bar ostavio jos 50 dana besplatnog igranja. Ovo se ne desava svaki dan...
ma u WoWu je sve mogutje.Zefirra:Kakva sahrana kad u WoW u niko ne umire![]()
Baklava_NS_88:set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
meni ovako pishe u realmistu..